DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Sosyetiklerin ‘Kocanı aldım’ tartışması mahkemede bitti

10.09.2023
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden Arzu Kaya’nın haberine göre kendisine ait giyim ve kozmetik markası olan Burcu Tandoğan Aner ile giyim markasına olan Ayça Kerimoğlu, mahkemelik oldu. İki ünlü ismi karşı karşıya getiren olay Ayça Kerimoğlu’nun bir turizm şirketinin kurucu CEO’su işadamı Bertan Aner ile evliliği sürecinde başladı. 

İddiaya göre ikili, birlikteyken araları Burcu Tandoğan nedeniyle açıldı. 2020 yılında anlaşmalı boşanan Ayça ve Bertan çiftinin çocukları anne Ayça Kerimoğlu’na verildi. O dönem Bertan Aner eski eşine 100 bin lira ve 1 milyon dolar tazminat ödedi. Sonrasında Burcu Tandoğan ile Bertan Aner evlendi.

İş kadını Ayça Kerimoğlu, eski eşi Bertan Aner’in yeni eşi Burcu Tandoğan’ın boşanma süreci ve devamında kendisine yönelik hakaretlerine maruz kaldı. Tandoğan, ikilinin çocukları nedeniyle görüşmesi üzerine “Kocanı aldım” diyerek eski eşe hakaret mesajları attı.

Burcu Tandoğan’ın kendisine küfür ve hakaretler yağdırdığını belirten Ayça Kerimoğlu mahkemeye başvurup “Şiddet tehdidi altındayım” dedi. İstanbul Aile Mahkemesi, Tandoğan’ın Kerimoğlu’na şiddet tehdidinin devam ettiğini ve genç kadının ısrarlı takip mağduru olduğunun anlaşıldığını kaydetti. 

Tandoğan’ın 1 ay süreyle Kerimoğlu’na karşı şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına hükmetti. Aner, eğer bu hükmü 1 ay içinde çiğnerse 10 gün hapis, iki defa ihlal ederse 30 gün cezaevinde kalacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.