DOLAR 32,4202
EURO 34,8115
ALTIN 2.399,48
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Sony’den yeni amiral gemisi sızıntısı

29.09.2019
A+
A-

Sony her geçen yıl akıllı telefon pazarında kan kaybetmeye devam etse de, şirket düzenli olarak her yıl en yeni Snapdragon işlemcileri tarafından desteklenen amiral gemilerini piyasaya sürüyor. Bugün ise Sony’nin, Qualcomm’un Snapdragon 865 işlemcisini kullanacağı bir amiral gemisi üzerinde çalıştığının ilk sızıntısı ortaya çıktı.

Sony’nin üretici yazılımı dağıtım sunucu üzerinden ortaya çıkan bilgi, SM8250 kodlu işlemci ile karşımıza çıktı. SM8250’nin son nesil Snapdragon 855 Plus’ı arkada bırakabilecek yeni nesil Snapdragon 865 işlemci olduğu söyleniyor. İki farklı işlemci seti barındırması dışında bu işlemci hakkında pek bir şey bilinmiyor.

İşlemcinin 4G ve 5G modemleri entegre şekilde geleceği en büyük iddialar arasında. Ama 4G ve 5G olarak iki ayrı varyant ile sunulması da muhtemel sızıntılar arasında yer alıyor. Örnek olarak Huawei’nin Kirin 990 işlemcisi gibi de gelebilir.

Tasarımı veya diğer özellikleri henüz sızdırılmayan Sony’nin Snapdragon 865’li yeni amiral gemisini muhtemelen MWC 2020’de göreceğiz. Geçtiğimiz yıl MWC’de Xperia 10, 10 Plus ve Xperia 1’i tanıtan Sony’nin bu yıl cihazlarında yapacağı değişiklikler merak konusu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.