DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Sony Xperia 1 II’nin ön siparişleri için şaşırtıcı karar Sony Xperia 1 II, ön sipariş konusunda kullanıcıları sevindiren izni almıştı. Snapdragon 865 işlemcili…

09.06.2020
A+
A-

Xperia 1 II modeli adına beklediğinden daha fazla istek gören Sony, ülkemizde 2000 TL’nin üzerinde satılan şamata engelleyici WH-1000XM3 model kulaklığı doğruca istediğini elde etti. Peki Sony neden ağlayan?

Alınan bilgilere tarafından kullanıcıların yeni amiral gemisi modeli yerine gürültü önleyici kulaklığa alaka gösterdiği ortaya çıktı. Bu yüzden yeni bir karar bölge Sony, kendi telefonunun gerçek potansiyelini görmek istiyor.

Sony Xperia 1 II ön sipariş

acilen Xperia 1 II için ön sipariş verilebiliyor ancak bundan böyle bu model namına ön sipariş veren kullanıcılar bu kulaklığı bedava bir şekilde elde edemeyecek. Zira Sony, yeni ön siparişlerde yaklaşık 460 lira değer olan Style Cover View XQZ-CVAT isimli telefon kılıfını armağan edecek.

Bu fiyata vergiler dahil değil. 59.99 euro karşılığında satılan bu kılıf da birçok kullanıcının ilgisini çekmişti. Belli Başlı sınavın hemen başlatığını belirten Sony, daha önce Xperia 1 II için belirlenen fiyatın 1199 euro olduğunu duyurmuştu.

Sony Xperia 1 II ön sipariş fiyatı

6.5 inç büyüklüğünde olan ve bünyesinde HDR desteğini barındıran bu model, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı özellikleri ile birlikte piyasaya sürülecek. Kendisinin gücü Snapdragon 865 işlemcisinden geliyor.

Bilindiği gibi Snapdragon 865 işlemcisinde 8 adet çekirdek bulunuyor. Bu çekirdeklerden 1 adam başına 2.84 GHz hızında çalıştırılıyor. Diğer üç çekirdeği 2.40 GHz hızında çalıştırılan bu işlemci, düşük zor tüketimine odaklanan çekirdekler de kullanıyor.

Sony Xperia 1 II

ARM Cortex A55 tabanlı olan ve enerji tasarrufu karşılayan bu çekirdekler 1.80 GHz hızı eşliğinde hizmet veriyor. bunun dışında OLED tabanlı bir ekran kullanan (4K çözünürlük) Japon amiral gemisi telefon hakkında neler düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.