DOLAR 32,4893
EURO 34,7787
ALTIN 2.421,85
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Sony Xperia 1 II ön siparişe açıldı! 24 Şubat’ta tanıtılan Xperia 1 II özellikleri ile birçok kullanıcının dikkatini çekmişti. Bugünse Sony…

27.05.2020
A+
A-

24 Şubat’ta Sony Xperia 10 II ile birlikte tanıtılan Xperia 1 II özellikleri ve fiyatı ile dikkatleri üzerine toplamıştı. Kısa zaman önce Hollanda’da ön siparişe açılan aygıt, bugün de iki Avrupa ülkesinde daha ön siparişe açıldı. Almanya ve Polonya’daki ön siparişler için 1199 Euro fiyat etiketi ile de karşımıza çıktı.

Siyah ve Mor renkler ile ön siparişe açılan cihaz, 7 Haziran’a değin yapılacak siparişlere ek olarak 250 dolarlık Sony WH-1000XM3 gürültü önleyici kulaklık ile sahiplerine ulaştırılacak. Polonya’da böyle bir kampanya henüz mevcut değil.

Kısa süre içerisinde ön siparişe açılacak diğer ülkelerin de netleşmesi bekleniyor. Türkiye’ye gelme durumu konusunda demin net bir yorumlama bulunmuyor.

Sony Xperia 1 II özellikleri

Sony’nin yeni amiral gemisinin 6.5 inç büyüklüğündeki HDR desteğine sahip olan OLED ekranı 4K çözünürlük sunuyor. 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı sunan telefon varsayım edebileceğiniz gibi Qualcomm’un en dinç mobil işlemcisi Snapdragon 865‘den şiddet alıyor.

12 Megapiksel ana + 12 Megapiksel ultra geniş + 12 Megapiksel telefoto kameraya 3D ToF sensörü eşlik ediyor. Önde ise 8 Megapiksel kamera yer alıyor. 3.5 mm kulaklık girişinin korunduğu telefon stereo hoparlörlere konut sahipliği yaparken Dolby Atmos, Hi-Res Audio ve 360 Reality Audio teknolojileri ile üst seviye bir ses deneyimi sunmayı hedefliyor. Öteki tüm detaylı özellikler için aşağıdaki içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

Yeni amiral gemisi: Sony Xperia 1 II özellikleri

Sony bugün düzenlediği etkinlikte üç yeni telefon ile kullanıcıların karşısına çıktı. Bu telefonlardan birisi de yeni amiral gemisi Sony Xperia 1 II oldu. İşte Sony Xperia 1 II özellikleri!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.