Sony Xperia 1 II kamerasının yeni özellikleri!
Yeni sızan bilgiler, piyasaya sürülmesi planlanan cihazın,arkadaki üç tane kamera lensine ve öndeki selfie kamerasına ait özellikleri ortaya çıkardı.
Huawei ve alt markası Honor akıllı telefonlarının pil sağlığını daha iyi bir şekilde koruyabilmek için Akıllı Şarj Modu özelliğini duyurdu. İşte Huawei akıllı şarj modu avantajıj!
AndroidNext bilgilerini akratan GSMArena’ya göre, Ana kamera; 12MP Sony IMX557 sensör ve f1/7 diyaframa sahip. Ultra geniş lense sahip diğer kamera ise, 12MP Sony IMX363 sensör ve f2/2 diyafram özelliğine sahip. Telefoto lens olan üçüncü lens ise, 12MP ve f2/4 diyafram özelliği ile birlikte Samsung ISOCELL S5KT2 sensöre sahip.
GSMArena’nın Paylaştığı Kamera Bilgileri
Selfie çekmeye yarayan ön kamera ise, 8MP ve f2/0 diyafram açısında olacak. Samsung S5K4H7 sensör bulunacak.
Sony IMX557, yeni bir sensör olarak görülse de modelin Galaxy S20 ve Galaxy S20+ cihazlarında kullanılan IMX555 ile benzerlik taşıdığı görülüyor.
Sensör özelliklerin haricinde ayrıca UFS 3.0 depolama alanına sahip olacağı da iddia edilen bilgiler arasında.