DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Sony tarafından ertelenen Spider-Man filmleri Sony tarafından ertelenen Spider-Man ve Marvel filmleri belli oldu. Koronavirüs sebebiyle çoğu stüdyo…

26.04.2020
A+
A-

Bütün film stüdyoları gibi Sony Pictures da gelecek projelerini askıya alma kararları alıyor. Son olarak, Spider-Man: Into the Spider-Verse ve Spider-Man: Homecoming‘in peşinde gelen üçüncü filmin ve diğer projenin birkaç ay ileriye taşındığı açıklandı. Bu açıklamaya tarafından, Spider-Man:Into the Spider-Verse’ün devamı olacak animasyon 8 Nisan 2022 yerine 7 Ekim 2022’de yayınlanacak.

Homecoming üçlemesindeki son filmin ise 16 Temmuz 2021 tarihinden 5 Kasım 2021’e taşındığı duyuruldu. Hem Spider-Man evreninden uyarlanan Venom: Let There Be Carnage filmi de Ekim 2020’den 25 Haziran 2021 tarihine ertelendi.

Kısa zaman önce Marvel, Doctor Strange in the Multiverse of Madness ve Thor: Love and Thunder gibi yapımların vizyon tarihini de 2021 yılından 2022 yılına ötelemişti. Bu yapımların dıştan ise Tom Holland’ın yer aldığı video oyunu uyarlaması “Uncharted” adlı yapımın da 8 Ekim 2021’den, 16 Temmuz 2021’e ertelendiğini belirtelim. Benzer gün içinde iki Tom Holland filmi vizyona girebilir mi dedikoduları ise bu durdurma kararıyla son bulmuş oldu.

Avengers 5 filmi ile ilgili akış!

Birçok sinema sever Endgame filmini başarısız bulmuştu. Şirket, hazırlığını yaptığı Phase 4 aşamasını corona virüsü sebebiyle erteledi. Bir sinema yazarı Avengers 5 filmi ile ilgili açıklama yaptı.

Ayrıca Stüdyo Dakota Fanning ve Elle Fanning’in başrolü paylaştığı “The Nightingale” adlı film için şimdilik bir vizyon tarihi kararlaştırmadı. Kızkardeşler, ilk kez aynı projede yer alacak. Kristin Hannah’ın 2015’te en çok satanlar listesine giren “The Nightingale” adlı romanından uyarlanacak filmde oynayacak. Bu filmin konusunda kısa bir şekilde şöyle: “II.Dünya Savaşı arifesinde Fransa’ya gelen iki kız kardeş ve onların Fransa’nın Nazi işgalinden sağ çıkmasında yaşadıkları uğraş”

Tabii tüm bunlar bu askıya alma kararlarının ardından değişmeyeceği anlamına gelmiyor. Stüdyolar bu sürecin durumuna kadar tarihleri daha geri ya da ileri atabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.