DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Sony, Normal Fiyatı 49 TL Olan ‘Ratchet & Clank’ı Ücretsiz Hale Getirdi

02.03.2021
A+
A-

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamalarda yeni bir ücretsiz oyun kampanyası düzenleyeceğinden bahsetmişti. Şirketin koronavirüs pandemisi nedeniyle başlattığı bu kampanya, “Play at Home” olarak isimlendiriyor ve oyunseverlerin beğenebilecekleri bazı oyunların ücretsiz olarak sunulup, sonsuza dek erişim imkanı verilmesini kapsıyordu. İşte şimdi, bu kampanyanın ilk ücretsiz oyunu açıklandı.

Sony’nin kampanyası, 2016 yılında piyasaya sürülen “Ratchet & Clank” isimli oyunla başladı. Pek çok oyunseverin yıllar öncesinden tanıdıkları oyun, aksiyon ve macera dolu yapısıyla saatler harcatabilecek türden. Oyunda yapmanız gereken şey, sunulacak platformlarda karşınıza çıkacak tüm zorlukların üstesinden gelmek

Ücretsiz hale gelen Ratchet & Clank, 1 Nisan’a kadar alınabilecek

Ratchet & Clank

Insomniac Games tarafından geliştirilen Ratchet & Clank, 1 Nisan 2021‘e kadar ücretsiz olarak alınabilecek. Bu süreç içerisinde oyunu kütüphanesine ekleyen oyuncular, oyuna sonsuza dek sahip olacaklar. Ayrıca bu kampanyadan yararlanmak için PlayStation Plus ya da PlayStation Now hesabı bulunması da gerekmiyor. Yani hiçbir ücret ödemesi yapmadan açtığınız bir PlayStation Network hesabı, Ratchet & Clank’a ücretsiz olarak sahip olmanız için yeterli.

Eğer sizler de Play at Home kampanyası kapsamında ücretsiz hale getirilen Ratchet & Clank’a ücretsiz olarak sahip olmak isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz. Bu kampanyaya dahil olarak, normal fiyatı 49 TL olan bir oyuna ücretsiz olarak sahip olmuş olacaksınız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.