DOLAR 32,4267
EURO 34,6816
ALTIN 2.396,91
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Sony, Kasım Ayı Ücretsiz PlayStation Plus Oyunlarını Açıkladı

29.10.2020
A+
A-

Sony, PlayStation Plus aboneliğine sahip olan kullanıcıların kasım ayında ücretsiz olarak erişebilecekleri oyunları açıkladı. Sony’nin bu sefer açıkladığı oyunların önemli olduklarını söylemek gerekiyor çünkü şirketin kasım ayında ücretsiz yapacağı oyunlar, PlayStation 4 sahiplerinin yanı sıra PlayStation 5 sahiplerini de kapsıyor.

Sony tarafından yapılan açıklamalara göre hem PlayStation 4 hem de PlayStation 5 sahipleri, kasım ayında Middle-earth: Shadow of War ile Hollow Knight: Voidheart Edition’a ücretsiz olarak erişebilecekler. PlayStation 5 sahipleri, bu iki oyuna ek olarak Bugsnax isimli bir oyuna daha ücretsiz olarak sahip olacaklar. 

Bugsnax

Bugsnax isimli oyuna ayrı bir parantez açmamız gerekiyor. Bunun nedeni, oyunun PlayStation 5’in lansman oyunlarından bir tanesi olması. PlayStation Plus abonesi olup da PlayStation 5’i satın alan oyuncular, bu oyuna 12 Kasım itibarıyla ücretsiz olarak erişebilecekler. Geliştirici ekip, oyunu PlayStation 4 için de geliştiriyor olsa da sadece PlayStation 5’e sahip olan PlayStation Plus aboneleri bu oyuna ücretsiz olarak erişebilecekler.

Bugsnax, bir gazetecinin hayatını ele alan eğlenceli bir oyun olarak karşımıza çıkacak. Oyuncular, bu oyunda Snaktooth isimli bir adadaki böcekleri araştıracaklar. Epic Games üzerinden PC sahipleriyle de yine 12 Kasım’da buluşacak oyun, grafikleriyle oyuncuları etkilemeyi başaracak gibi görünüyor.

Middle-earth: Shadow of War

PlayStation Plus abonelerinin kasım ayında ücretsiz olarak erişebilecekleri bir diğer oyun olan Middle-earth: Shadow of War ise etkileyici bir RPG. 2014 yılında piyasaya sürülen Shadow of Mordor’un devamı niteliğinde olan oyun, tüm platformlardaki oyuncuları etkilemeyi başarmıştı. Tek oyunculu yapıya sahip olan Middle-earth: Shadow of War, PC platformu için de Steam üzerinden satın alınabiliyor.

Hollow Knight: Voidheart Edition

Hollow Knight: Voidheart Edition, iki boyutlu bir platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Geliştirici ekip, bu oyunu ilk kez PC ve Mac’ler için 2017 yılında, Hollow Knight adıyla piyasaya sürmüştü. Oyunun gördüğü ilgi karşısında kayıtsız kalmayan ekip, 2018 yılında da Hollow Knight: Voidheart Edition’ı duyurdu. Voidheart Edition, oyuna ek içerikler ekleyerek PlayStation 4 ve Xbox One kullanıcılarına sunmuştu. 

Sony tarafından yapılan açıklamalara göre Hollow Knight: Voidheart Edition ile Middle-earth: Shadow of War’a 3 Kasım itibarıyla erişebilecekler. PlayStation 5 için geliştirilen Bugsnax ise 12 Kasım itibarıyla oyuncuların beğenisine sunulmuş olacak. Ayrıca PlayStation Plus’ın ekim ayı ücretsiz oyunlarına da hala erişilebildiğini hatırlatalım.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.