DOLAR 32,3803
EURO 34,7719
ALTIN 2.411,89
BIST 10.106,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Somer Sivrioğlu ve Aslı Turanlı Aşkı

Ünlü şef Somer Sivrioğlu ile sevgilisi Aslı Turanlı’nın aşk dolu hikayesini keşfedin. İkilinin birbirlerine olan tutkusu ve mutlulukları sizi etkileyecek.

04.04.2024
A+
A-

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye’nin jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu, özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Sivrioğlu, daha önce yaşadığı aşk ve ayrılıklarla magazin basınının ilgi odağı olmuştu.

Somer Sivrioğlu ve Aslı Turanlı Aşkı

18 yıllık evliliğini ihanet nedeniyle sonlandıran ünlü şef, şimdi genç bir oyuncuyla aşk yaşamaya başladı. Pınar Kızılkaya ile yollarını ayıran Sivrioğlu’nun yeni sevgilisi 30 yaşındaki oyuncu Aslı Turanlı oldu. İkilinin birlikte görüntülendiği anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Somer Sivrioğlu ve Aslı Turanlı Aşkı

Geçtiğimiz akşam bir restoranda romantik bir akşam yemeği yiyen Somer Sivrioğlu ve Aslı Turanlı, kameralar karşısına geçince biraz rahatsız oldu. Ancak daha sonra baş başa vakit geçirmek için mekandan ayrılarak farklı bir yere geçtiler. Turanlı’nın duygusal anlar yaşadığı sırada Sivrioğlu, onu sarılarak teselli etmeye çalıştı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlamak istemeyen çift, çıkışta basına “İşinizi doğru yapın, ne aşkı?” diyerek sitem etti. Bu olayla birlikte Somer Sivrioğlu ve Aslı Turanlı aşkı magazin gündemine hızlı bir giriş yaptı.

Somer Sivrioğlu ve Aslı Turanlı Aşkı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.