DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Solana Traderının Beklenmedik Kazancı ve Ağ Sorunları

Solana traderı, beklenmedik kazançlar elde ederken ağ sorunlarıyla karşılaşıyor. Solana blockchain ağındaki sorunlar ve çözüm yolları hakkında detaylı bilgi için makalemizi okuyun.

10.04.2024
A+
A-

Solana Traderının Beklenmedik Kazancı

Solana Traderının Beklenmedik Kazancı

Hızlı ve ölçeklenebilir işlemleriyle tanınan Solana (SOL) ağı, son zamanlarda yaşadığı tıkanıklık sorunları ve işlem hataları ile gündemde. Ancak bu belirsizliklerin ortasında, bir trader beklenmedik bir şekilde büyük bir kazanç elde etmeyi başardı.

Kimliği gizli kalan bu trader, ABD Başkanı Joe Biden’a gönderme yapan “boden” adlı bir meme coini fırsat olarak gördü. Sadece iki gün içinde 530.000 dolara denk gelen 3.100 SOL karşılığında 12.08 milyon boden satın aldı. Bir ay sonra ise bu varlıklarını satışa çıkardı ve 20.659 SOL karşılığında 9.08 milyon boden sattı. Bu işlem trader’a 3.53 milyon dolarlık bir kar getirdi ve toplamda 6.4 milyon dolarlık bir kazanca dönüştü.

Ağda Yaşanan Mücadeleler

Ağda Yaşanan Mücadeleler

Ancak Solana’nın ağ sorunları bu hikayenin üzerine gölge düşürüyor. İşlemlerin yarısından fazlası onaylanamadığı için yatırımcılar zorluklarla karşılaşıyor. Fiyatların yükseldiği ancak işlemlerin takıldığı durumlar, yatırımcılar için büyük bir endişe kaynağı haline geliyor.

Kripto para analisti Duo Nine, durumu Solana’da bir “savaş” olarak tanımladı. Ağa spam gönderen botların tıkanıklığa yol açtığı düşünülüyor. Dune Analytics verilerine göre, işlem başarısızlık oranları %57’yi aşarak endişe verici bir seviyeye ulaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.