DOLAR 32,2629
EURO 34,7987
ALTIN 2.442,01
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Solana Ekosisteminde Yükselen Altcoin: Tensor

Solana ekosisteminde yükselen altcoin Tensor hakkında her şey! Tensor nedir, nasıl alınır, fiyatı ne durumda? Detaylı analiz ve yorumlar burada!

08.04.2024
A+
A-

Son dönemde popülerliği artan Solana tabanlı altcoin olan Tensor, kripto para borsalarında da dikkat çekiyor. Bu yükselişe paralel olarak dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Tensor’un yerel tokeni TNSR’yi spot işlemlerde listeledi. Binance ayrıca TNSR’yi vadeli işlemlerde de listelemeye hazırlandığını duyurdu. Öte yandan önde gelen kripto borsası Coinbase ise TNSR tokenini spot ticarete açmaya hazırlanıyor.

Binance, TNSR’yi U-Marjlı Sözleşmelerle Başlatacak

Binance, TNSR'yi U-Marjlı Sözleşmelerle Başlatacak

Binance, OKX ve diğer borsaların ardından TNSR’yi spot işlem listesine ekledi. Binance ayrıca TNSR’yi 1-50x U tabanlı sürekli sözleşmeleriyle başlatacağını duyurdu. Finansal yönetim ve flash borsa ticaret platformları aracılığıyla TNSR varlıklarını piyasaya süren Binance, aynı zamanda kaldıraç ve sabit yatırım platformlarında da TNSR’yi kullanıcılarla buluşturacak.

Binance’in listeleme ücretini 0 BNB olarak belirlemesi ve TNSR için piyasa iyimserliğini artırması dikkat çekici. Ayrıca Binance, tokenın değişken yapısını ifade eden tohum etiketini de uyguladı. Bu adımlar, Tensor’un Binance platformunda başarılı bir şekilde işlem görmesine olanak sağlayacak.

Coinbase, TNSR’yi Listelemeye Hazırlanıyor

Kripto para borsası Coinbase, Solana ağında bulunan Tensor’u (TNSR) listeleyeceğini duyurdu. Coinbase’in Tensor’u desteklemesiyle birlikte, kullanıcılar bu altcoini Coinbase ve CoinbaseExch platformlarında ticaret yapabilecekler. Transferlerin yalnızca desteklenen bölgelerde gerçekleşeceğini belirten Coinbase, TNSR-USD işlem paritesine alım satımın aşamalı olarak başlayacağını açıkladı.

Tensor’un Coinbase platformunda listelenmesi, Solana tabanlı altcoinlere olan ilginin arttığını ve kripto para piyasasındaki değerlerin giderek daha fazla kabul gördüğünü gösteriyor.

Bu gelişmelerin ardından, diğer ünlü kripto borsaları da Tensor’u desteklemeye başladı. OKX ve KuCoin gibi platformlar da TNSR’yi listelerine ekledi ve kullanıcılarına spot ticaret imkanı sunmaya başladılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.