DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Fortnite Note 9 için özel olacak!

27.07.2018
A+
A-

Ortaya çıkan bu yeni iddiaya bakılırsa Samsung, Note 9 tanıtımını popüler oyunun Android uygulamasıyla birlikte yapmayı planlıyor. XDA Developers ve 9to5Google sitesinden alınan bilgilere göre Fortnite bir aylık olarak sadece Note 9 için yayınlanacak. Diğer önemli iddia ise Fortnite oyununun Samsung kullanıcılarına özel imkanlar sunacak olması. Oyunun Note 9’a özel ücretsiz V-Bucks ve oyuncu kostümleri sunması bekleniyor. Bu arada Stylus kaleminin de oyun içinde etkin olarak kullanılabileceğine dair iddialar da var. Fortnite cephesinden ise konu hakkında herhangi bir doğrulama yapılmadı.

Fortnite, Note serisinin kaderini belirleyecek Note 9 pazarlamasında önemli bir yer tutacak gibi görünüyor. Pil ömrü, yüksek kapasiteli depolama ve hızlı performans sunması beklenen cihazın sınırlarını zorlamak için Fortnite iyi bir seçenek gibi görünüyor. Fortnite’in Android dünyasına sadece bir aylık bile olsa Note 9 sınırlandırmasıyla girmesi ise çok mümkün görünmüyor.

Fortnite günlük geliri ile dudak uçuklatıyor!
Fortnite günlük geliri ile dudak uçuklatıyor!

Son dönemin en popüler mobil oyunu Fortnite günlük geliri ile adeta dudak uçuklatıyor. İşte Fortnite 5. sezon ile ulaşılan günlük gelir!

Uygulamanın her platformda para bastığı ortada. Sadece bu sene oyun için satın almaların Epic Games’e 2 Milyar Doları aşkın gelir getirmesi bekleniyor. Ancak şirketin Note 9 için özel bir paket geliştirmesi beklenebilir. Eğer haberler doğruysa Eylül ayında Fortnite’i Play Store’da görebiliriz. Ama bir aylık özel bir versiyon bulunmuyorsa Ağustos ayı içerisinde Fortnite Android uygulamasını görmemiz olası.

Fortnite Note 9 için özel bir versiyon yayınlayacak mı? Ya da Fortnite için özel bonuslar sunması Note 9 satışını arttırabilir mi bekleyip göreceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.