DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

SOCAR Energy School başlıyor

13.10.2022
A+
A-

Türkiye’nin en büyük endüstriyel holdinglerinden biri olan SOCAR Türkiye, Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi, EDU iş birliğiyle SOCAR Energy School sertifika programını başlatıyor. Enerji sektöründe uzmanlaşma imkanı sağlamayı; küresel ve bölgesel enerji alanındaki konuları çok yönlü değerlendirme ve 360 derece bakış açısı edindirmeyi amaçlayan programa ilk yıl katılım ücretsiz olacak.

Yapılan açıklamaya göre sertifika programına; doktora öğrencileri, doktora sonrası araştırmacılar, öğretim üyeleri, kamu yöneticileri ve özel sektör yöneticileri, basın mensupları ve STK yetkilileri başvurabilecek. Başvuruların tamamlanmasının ardından uzman bir jüri tarafından 50 katılımcı belirlenecek. Sertifika programı toplam 63 saat sürecek ve eğitimler online olarak gerçekleştirilecek.

Tasarımı Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi, EDU tarafından hazırlanan programda, kamu ve özel sektörden alanında yetkin eğitmenler ve dünyaca ünlü konuşmacılar tarafından günümüzde enerji, enerji talebi, yeni enerji teknolojileri gibi genel konuların yanı sıra elektrik, petrol ve doğal gaz, bölgesel enerji politikaları, iklim değişikliği, enerji güvenliği ve yasal mevzuat alt başlıklarında eğitimler verilecek. Programı tamamlayan katılımcılar, başarı sertifikası almaya hak kazanacak.

Enerji alanında doktora bursu alma imkanı da sunan sertifika programına başvurular, 4 Kasım tarihine kadar yapılabilecek. 12 Kasım Cumartesi günü başlayacak ve 6 hafta sürecek sertifika programı hakkında detaylı bilgiye ve başvuru formuna socarenergyschool.com web adresinden ulaşılabilir.

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.