DOLAR 32,4041
EURO 34,5827
ALTIN 2.381,52
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Ortaöğretim kurumu müdürleri ile değerlendirme toplantısı yapıldı

18.08.2023
A+
A-

Erzincan İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir başkanlığında ortaöğretim kurumları müdürleri ile değerlendirme toplantısı yapıldı.

l Millî Eğitim Müdürlü yöneticilerinin de katıldığı toplantıda İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir açılış konuşmasında toplantının hayırlı olması temennisinde bulunarak eğitim öğretim yılının genel değerlendirmesini yaptı.

2023 Yüksek Öğretim Sınavlarının (YKS) detaylı analizlerinin yapıldığı toplantıda kurumlarda yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerinin değerlendirilmesi, öğrenci başarısının artırılması için yapılacak çalışmalar ve 2023-2024 eğitim öğretim yılı hazırlıkları ele alındı.

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir 2023 yılı yüksek öğretim sınav sonuçlarının Erzincan adına sevindirici olduğunu, önceki yıllara göre ilk binde olan öğrenci sayısında artış olduğunu, genel olarak Erzincan’ın YKS’de Türkiye’nin başarılı illeri arasında olmasının memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Demir, her başarının sorumluluklarını daha da arttırdığını ifade ederek hep birlikte yeni hedeflere ulaşmanın, başarıyı arttırmanın gayreti içerisinde olmaları gerektiğini belirtti. Demir, sınav analizlerine bakıldığında fen bilimleri alanıyla ilgili olarak özel çalışmalar yapılması gerektiği, rehber öğretmenlerimizin de sürece dahil edilerek destekleme ve yetiştirme kurslarında bu derslerin ön plana çıkartılarak fen bilimleri grubu alanındaki ders başarısının artırılması için çalışmaların planlanacağını söyledi.

Toplantının ilerleyen bölümünde Ölçme ve Değerlendirme Merkezi Müdürü Burak Özgül tarafından 2023 YKS analizleri ile ilgili sunum yapıldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir toplantının sonunda yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek kurumlarımızda özveri ile çalışan müdürlere teşekkür ederek çalışmalarında kolaylık diledi.

Ortaöğretim kurumu müdürleri ile değerlendirme toplantısı yapıldı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.