DOLAR 32,5981
EURO 34,6650
ALTIN 2.524,80
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Snapchat’ten hikayeler için yeni bir özellik!

31.03.2020
A+
A-

Bugün tanıtılan App Stories özelliği, Snapchat’in üçüncü taraf geliştiricilere bir nevi daveti. Böylece üçüncü taraf yazılım geliştiricileri App Stories’i ve Snapchat’in mevcut teknolojisini kullanarak Stories özelliklerini uygulamalarına kolayca getirebilecek. Ve kullanıcılar Snap’lerinin başka bir uygulamada yer almasına izin verebilecekler.

App Stories, diğer uygulamaların Snapchat entegrasyonlarını sağlayabilmesi için bir tür kod olan Snap Kit’in bir parçası. Bu özellik sayesinde, yazılım geliştiricilerinin, kendi Hikaye özelliklerini sıfırdan oluşturmasına gerek kalmayacak. Kullanıcılar, Snapchat içindeki paylaşım ekranından, entegrasyonu sağlamış uygulamalara hikayelerini gönderebilirler.

WhatsApp Beta’da yenilikler devam ediyor

En son sürüm WhatsApp Beta v2.20.110 yeni özellikler hakkında birkaç ipucu içeriyor. Yakın zamanda kullanıma sunulması beklenen güncellemede ne gibi özellikler var?

Yeni özellikle bir hikayeyi daha fazla kişi görebilecek

App Stories, kullanıcıların Snapchat fotoğraflarını ve videolarını diğer uygulamalara aktarmalarına olanak tanıyacak ve teorik olarak sosyal uygulamadan içerik görebilecek kişi sayısını artırmış olacak. Yeni özellik, Snapchat’in daha fazla kişiye tanıtılmasına yardımcı olabilir. Bunun yanında şirketin reklam gelir akışını artırarak kullanıcı büyümesini sürdürmelerine yardımcı olabilir.

Bunun yanı sıra şirket, demografik bilgilerin ve arkadaş listelerinin, üçüncü taraf uygulamalarıyla paylaşılmadığını söylüyor. Dört uygulama; Triller, Squad, Hly ve Octi, Snapchat entegrasyonunu oluşturmak için App Stories özelliğini kullandı. Snapchat kullanıcıları, favori uygulamalarının, Snapchat Stories entegrasyonuna adapte olup olmadığını görmek için bir süre beklemek zorunda kalacaklar. 2019’un dördüncü çeyreğinde Snapchat, Snap Kit’i kullanarak 150 yeni iş ortağı ile anlaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.