DOLAR 32,5888
EURO 34,8254
ALTIN 2.495,83
BIST 9.452,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Skype önemli bir özelliğe kavuşuyor

21.09.2019
A+
A-

Çalışanların, patronların ve öğrencilerin oldukça sık kullandığı Skype için karanlık mod özelliği PC kullanıcılarına sunulmuştu. Mobil cihazlar için de uzun zamandır bekleniyordu. Microsoft, yavaş yavaş mobil uygulamalarına karanlık mod özelliğini sunmaya başlarken Skype konusunda henüz net bir şey yoktu.

Android ve iOS için yeni yayınlanacak güncelleme ile birlikte Skype karanlık mod desteğine ve bununla birlikte birçok özelliğe daha kavuşuyor. Bu özelliğin iOS 13’ün karanlık mod desteğinin hemen ardından gelmesi de tesadüf değil gibi duruyor.

Karanlık modun yanı sıra yeni güncelleme ile çoklu konuşmalardaki konuşma pencereleri boyutları ve konumları değiştirilecek. Çoklu video görüşmeleri sırasında video önizlemesini taşıma ve yeniden boyutlandırma özelliği gelecek.

Android tarafında gruplandırılmış bildirimler özelliği gelecek fakat bu özellik iOS için sunulmayacak. Ayrıca daha önce yalnızca bire bir sohbetler için kullanılabilen arama planlaması özelliği gruplar için de sunuldu. Bu özellik ile grup konuşmalarınız için de zamanlama yaparak tüm katılımcıları bu plana dahil edebileceksiniz.

Yeni Skype güncellemesi kullanıcılara dağıtılmaya başlamış olsa da bölgesel olarak bir dağıtım söz konusu olmasından dolayı cihazlarınıza ulaşması birkaç gün daha sürebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.