DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C

Skandal videoyu Alameti Farika çekti iddiası!

18.05.2021
A+
A-

Sektör dergisi MediaCat, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Türkiye’yi dünyaya tanıtmak için kurduğu ‘GoTurkiye’ adlı hesaptan paylaşılan ve tepkiler sonrası yayından kaldırılan skandal videoyu Alameti Farika reklam ajansının çektiğini belirtti.

 

Reklam ajansının sahibi Serdar Erener, daha önce iddia olarak dile getirilen Kültür ve Turizm Bakanlığı için çekilen video konusunda bugüne kadar açıklama yapmadı. 

MediaCat, “Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan tepki çeken reklam” başlıklı haberde bakanlığın videosuna gelen eleştirilere yer verdi. MediaCat, reklamın künyesinin “Alameti Farika” olduğunu yazdı. 

NE OLMUŞTU?

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Türkiye’yi dünyaya tanıtmak için kurduğu ‘GoTurkiye’ adlı hesaptan skandal bir video paylaşıldı. Videoda, turistlerin göreceği Türklerin “Keyfine bak; ben aşılandım” maskesi takacağı ifade edildi. Video sosyal medyada gelen tepkiler üzere, yayından kaldırıldı.

Gazeteci Mustafa Hoş, reklam sektöründe çalışan arkadaşlarıyla görüştüğünü belirterek Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın skandal videosunu Serdar Erener’in sahibi olduğu Alameti Farika reklam ajansının hazırladığını öne sürmüştü.

Kaynak: medyaradar

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.