DOLAR 32,3254
EURO 34,7388
ALTIN 2.408,18
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Siyah Noktalara Ne İyi Kazanç?

09.06.2020
A+
A-

Siyah nokta; deri üzerindeki gözeneklerde zamanla biriken kirin koyu renk bir hal almasından dolayı görünür hale gelen bir sorundur. Bunun yanı sıra daha değişik olan bir yaradılış süreci de vardır. O da bakteri, yoğun sebum ve ölü derilerden nedeniyle ilgili yerin tıkanmasıdır.

Siyah Noktalar Nasıl Oluşmakta?

Siyah noktaların oluşumu kişiden kişiye kadar farklılık gösteriyor. Buna göre yaş, cilt tipi, cinsiyet, çevreden kaynaklı olan değişik faktörler ve hormonlar bunu etkileyebiliyor.  Doğal olarak tanıdık tedavi yöntemleri mevcuttur.

Siyah Noktalara Karşın Doğal Tedavi Yöntemleri Var mı?

Siyah noktalara ne iyi gelir: Diş macunu ile siyah nokta temizlemek mümkündür. Bunun için yapılacak olan şey ise içten bir ürünü seçmektir. Tüm macunlarla bu operasyon olmayacağı için bilhassa hassas dişlere özel, beyazlatıcı yanı yer alan ve jel biçiminde olan ürünü seçim edin. Nane esanslı olması nasihat edilir. Yüzünüzü yıkayın. Macunu siyah noktaların olduğu yere sürün. Bir müddet kurumasını bekleyin. Ilık suyla daha sonra temizliğini yapabilirsiniz. Siyah noktalara doğal kür olarak tanıdık kil maskesi son derece başarılı bir netice verir. Bunun için 1 tatlı kaşığı dolusu bal, badem yağı ve 1.5 tatlı kaşığı kadar kil kullanılmalıdır. Bunların tümünü iyi bir biçimde karıştırın. sonra siyah noktaların bulunmuş olduğu yere sürün. Yaklaşık 40 dakika her tarafında bekleyin. Soğuk su kullanarak yüzünüzü yıkayın. Emin bir vakit daha sonra siyah noktaların kaybolduğunu göreceksiniz. Siyah noktalara aleyhinde başarılı olan avokado maskesini aranje etmek çok kuvvet yok. Yalnızca nehir kaşığı dolusu avokadoyu alın. Bunu bir krem gibi uygulamak lazım. Siyah noktaların olduğu yere sürün. 15 dakikalık bekleme süresi vardır. Hatta bunu uygularken gece sürebilir ve uyandığınız süre temizleyebilirsiniz. Bunun her gün ahenkli bir biçimde uygulanmasının önünde bir engel ya da kısıtlama laf konusu değildir. Karbonat ve limon suyu ile soruna emin bir çözüm getirin. Bunun için ilk olarak kabın içine bir tedarik karbonat koyun. sonra içine birkaç damla olacak şekilde limon damlatın. Bu Vesile Ile karışım hazır olacaktır. Gerisinde ise siyah noktaların olduğu yere çok yumuşak bir biçimde sürün. Bunu ağır ağır yapın. Haftada 2 kez uygulamak gerekiyor.

Siyah noktalara ne iyi kazanç: Yumurta akından hazırlanmış olan maskeyle siyah noktalara en kısa vakit içinde veda edebilirsiniz. Bunun için yumurtanın akını çok iyi bir biçimde çırpın. Fırçayla yüzünüze sürün. Oysa gözden uzak tutmaya her daim itina gösterin.

İLİşKİLİ HABERLER Evde Siyah Nokta Bandı Nasıl Yapılır?

Evde Siyah Nokta Bandı Nasıl Yapılır?

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.