DOLAR 32,3670
EURO 34,9587
ALTIN 2.325,36
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Sivrisinek ve böcekleri doğal olarak uzaklaştıran 15 bitki

28.06.2021
A+
A-

Çok eski dönemlerden bu yana dolgun ve hacimli dudaklar, kadınsılığın ve çekiciliğin sembolü olmuştur. Çünkü kalın dudaklar, kişilerin daha estetik bir yüz görünümüne sahip olmasını sağlarken aynı zamanda gülüşlerinin de daha hoş ve çekici görünmesini sağlar.

Lip lift (dudak kaldırma) ameliyatı 45 dakika sürüyor

Lip lift (dudak kaldırma) ameliyatı 45 dakika sürüyor

Dudak kaldırma yani lip lift ameliyatı, uygun olan hastalarda lokal anestezi yöntemiyle veya sedasyon olarak adlandırılan hafif bir sakinleştirici eşliğinde uygulanabilir.

Çok uzun sürmeyen bu operasyon, deneyimli bir cerrahın gerçekleştirmesiyle ortalama 45 dakika sürer. Operasyonun ardından 1-2 saatlik gözlemden sonra hasta evine dönebilir.

Doğal sonuçlar veriyor

Doğal sonuçlar veriyor

Uygulama esnasında, burun ile dudağın arasındaki ciltten hemen burun altındaki kıvrımlara denk gelecek şekilde kesiler yapılır.

Lip lift yöntemiyle üst dudak daha kalın ve daha dolgun bir şekil kazanır. Bu işlem, diğer dudak uygulamalarına göre daha doğal bir sonuç verecektir. Adından da anlaşılacağı gibi bu işlem dudağı yukarıya doğru kaldırmayı amaçlar.

Dişler görünür, barkod çizgileri azalır

Dişler görünür, barkod çizgileri azalır

Dudak kaldırma (lip lift) ameliyatını, diğer dudak uygulamaları ile kıyasladığımız vakit, önümüze birçok avantajı çıkıyor.

Öncelikle bu operasyon ile üst dudak cildinin ideal ölçülere geldiğini söyleyebilirim. İdeal ölçülere ulaşan üst dudak doğal bir şekilde kalınlaşır ve yukarıya döner.

Üst dişler normal yüz ifadesinde ve gülme esnasında çekici ve zarif bir şekilde görünür hale gelir. Bunların yanı sıra üst dudak cildindeki “barkod çizgileri” olarak adlandırdığımız kırışıklıklar da azalır.

Lip lift ameliyatının avantajları nelerdir

Lip lift ameliyatının avantajları nelerdir?

Lip lift ameliyatının sağladığı en önemli avantajlardan biri de, yukarıda saydığımız tüm olumlu değişimleri süresiz yani kalıcı olmasıdır.

Lip lift işleminin tamamlanmasından sonra hasta, dudak dolgusu işlemlerinde yaptığı gibi 8-12 ayda bir işlemi yenilemek zorunda kalmaz.

Liplift bir kez yapılır ve ortaya çıkan hacimli görünüm ömür boyu sürer. Tabii ki tıbbi her işlemde olduğu gibi lip lift ameliyatında da hastalar cerrahın deneyimli, istekleri sabırla dinleyen, iletişimi kuvvetli ve donanımlı bir kişi olmasını gözetmelidir. Hastaların cerrah seçimini iyi bir araştırmanın ardından yapmalarını öneririm.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.