Sivas’ta Minibüs Devrildi: 13 Yaralı
Sivas’ta minibüs devrildi, 13 kişi yaralandı. Olayla ilgili detaylar ve son gelişmeler için haberimizi okuyun.
Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde yaşanan trafik kazası, bölge halkını derinden etkiledi. Saat 11.00 civarında gerçekleşen olayda, sürücüsünün kontrolünden çıkan minibüs, yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kaza sırasında minibüs içerisinde toplam 14 kişi bulunuyordu, bunlardan 13’ü yaralandı ve olay yerine hızla sağlık ekipleri sevk edildi.
İhbar üzerine olay yerine ulaşan jandarma ve ambulans ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, onları en yakın hastane olan Koyulhisar Devlet Hastanesi’ne götürdü. Yaralıların sağlık durumlarının stabil olduğu ve tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Kazanın ardından olay yeri inceleme ekipleri detaylı bir soruşturma başlattı. Sürücünün ifadesi alınırken, kazanın oluş sebebini belirlemek amacıyla tutanaklar hazırlandı.
İşte kazayla ilgili detaylar:
- Saat: 11.00
- Yer: D-100 Karayolu, Sarıkaya köyü yakınları
- Olay: Erzincan yönüne giden minibüs şarampole devrildi
- Yaralılar: 13 kişi, sağlık durumları iyi
Bu tür kazaların önüne geçmek için bölge trafik güvenliği önlemlerinin artırılması gerektiği uzmanlar tarafından vurgulanıyor. Yetkililer, kazanın oluş nedenini belirlemek ve benzer olayların tekrarını önlemek amacıyla kapsamlı bir inceleme yürütüyor.