DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Siri’yi böyle görmediniz! – Meçhul yetenekler!

09.06.2020
A+
A-

Bu videomuzda Siri’nin birçok kişi tarafından meçhul özellikleri neler değiniyoruz. Eğer bir iPhone kullanıcısıysanız bu özellikleri kullanmaya başlayarak çoğu bilgiye fazla kısa zaman içerisinde ulaşabilir ve hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Dilerseniz sözü daha artı uzatmayalım ve sizleri Siri ile çoğu hitabe yaptığımız video ile baş başa bırakalım.

Nelerden bahsettik?

Siri’ye Hey Siri diyerek yada zorunlu tuşa uzun vakit basarak Siri’yi açabiliyorsunuz. Apple’ın sesli asistanı olan Siri ile yapabileceğiniz işlemler aralarında başvuru açmadan, ayar kapatmaya, doların kurunun ne dek olduğundan, 1 litrenin kaç galon olduğuna değin birçok soru sorabiliyorsunuz. Bu videoda, bilhassa gündelik hayatta işe yarayan sorularımızı Siri’ye sorduk. Siri, internete emrindeki olduğu zaman içerisinde sizlerin çoğu sorusuna cevap veriyor.

Siri’ye sorabileceğimiz örnek sorular

Galatasaray maçı kazandı mı? Yanıma şemsiye almalı mıyım? Trabzon’da hava nasıl? Dün akşamki futbol sonuçlarını göster. Süper Lig puan durumunu göster. Furkan Karaca ile FaceTime yap. Annemi ara. Oğuz’a mesaj at: Video çekelim. Yeni mesajlarımı oku. Samsung tatilimin fotoğraflarını göster. Karekök okut. Video çek. Tarkan çal. Rock müzik çal.  Bugün Borsa İstanbul ne durumda? Furkan isimli kişileri bul. Eşimin doğum günü ne vakit. iPad’imde ses çal. Kızım evde mi? Netflix parolam ne?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.