DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Sinüzit Ağrısına Ne İyi Kazanç?

09.06.2020
A+
A-

Sinüzit yüz kemiklerinin olduğu yerdeki iltihaplanmadır. Burada yer alan boşluğun içine yerleşen iltihaplardan nedeniyle kişiler koskocoman ağrı ve acı hissederler. Bilhassa elmacık kemikleri üzerinde ortaya çıkan bu şart rahatsız edicidir. Kış aylarında bu hastalık genelde daha agresif bir ışık halkası gelir.

Sinüzit Belirtileri Nelerdir?

Sinüzit belirtileri şöyledir;

Ağızda oluşan koku Ateş Yüzde ağrı Kuru bir şekilde gerçekleşen öksürük Mide bulantısı Koku alma konusunda zorlanma Gözlerde ortaya meydana çıkan siklet hissi Buru ve genizde akış

Doğal Yollarla Sinüzit Ağrısıyla Çaba Olası mü?

Sinüzit ağrısına ne iyi gelir: Sinüzit ile çaba kapsamında en fazla dikkat edilmesi gereken şey bu bölgenin son derece ıslak tutulmasıdır. Bunu edebilmek için de bol bol akışkan harcamak lüzumlu. Böylelikle mukus olarak bilinen tabakanın en kısa süre içinde incelmesi söz konusudur. Bu şart doğal olarak ağrının hafiflemesi demektir. Sinüzit ağrısına kür ile bu sorundan kurtulmak mümkündür. Fesleğen en yaygın olarak tercih edilen doğal bitkilerin içinde yer alır. Size lazım olan şey bunun tozudur. Aktarlardan bunu tedarik edebilir ya da bizzat kendiniz elde edebilirsiniz. Bir bardak dolusu suyun içine bunu koyun. Hoş bir biçimde karıştırın. Ardından ağrının fazla yoğun olduğu yere sürmek gerekiyor. Bu şekilde sancı sorunu ortadan kalkmış olur. Sinüzit ağrısına iyi gelen bitkilerden bir diğeri ise zencefildir. Bunun kolay bir biçimde uygulanışı söz konusudur. Hemencecik yeteri dek su ile karıştırın. Tam kıvama gelmesinden daha sonra yapılacak olan şey bunu alın kısmına hoş bir biçimde sürmektir. Bu şekilde sonuç alabilir ve çok rahatsız edici olan ağrıdan kurtulabilirsiniz. Konut içinde uygulanabilecek olan ayrı yöntemlerin içinde tuz su kürü vardır. Çoğu öbür rahatsızlık ve hastalıkta iyi bir sonuç veren tuzlu su, sinüzit ağrısında da son derece başarılı bir tercih olacak. Bunun için derhal sıcak suya tuzlu ekleyin. Bunun miktarına kendiniz karar verin. Arkasından da burnunuza çekin. Şüphesiz sonradan sıvının boşaltılması şarttır. Naneli buhar da ağrıyla çaba edebilmek için kullanılır. Nane yağıyla sıcak olan suyunun karıştırılması lazım. sonradan buharı burnunuzdan edinmek kaydıyla içinize çekin. Ağrılardan bu şekilde kurtulabilirsiniz.

Sinüzit ağrısına ne iyi kazanç: Bol baharat taşıyan yemekle keza ağrıya ayrıca de buradaki tıkanıklığa birebirdir. Tüm bunlar bir uçtan bir uca ağrıdan kurtulmak bundan böyle bir mucize değildir. Çünkü sinüzit ağrısı bahsetmiş olduğumuz bütün yöntemlere en kısa sürede cevap verir.

İLİşKİLİ HABERLER Virüsün Sinüzit İle Alakası Var mı

Virüsün Sinüzit İle Alakası Var mı

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.