DOLAR 32,5683
EURO 34,9289
ALTIN 2.425,54
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Sinan Akçıl son görüntüsüyle şaşırttı!

30.07.2020
A+
A-

Posta Gazetesi’nden Deniz Boy’un haberine göre Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl, Ocak 2019’da Hollanda Amsterdam’da mutluluğa imza atmıştı.

Eylül’de tek celsede boşanmış, Kasım’da aşk yaşamaya başlamışlardı.

İkinci kez nikah masasına oturacakları söylenen sevgililer, sezonu Çeşme’de açtı. Önceki gün The Beach Of Momo’da loca kiraladılar, ön balayı yaptılar. Oyuncu Burcu Kıratlı fit vücuduyla dikkat çekti. Sinan Akçıl ise tam tersi! Karantina günlerini hiç spor yapmadan geçiren popçu 3 yıl öncesine dönmüş gibiydi.

Zira 2017 yazında göbekli fotoğrafları basına yansıyınca diyete girip spora başlamış ve 2018’de sevenlerinin karşısına Arnold Schwarzenegger’den hallice bir şekilde çıkıp beğeni toplamıştı. Sinan Akçıl ikinci kez damatlık giymeden önce yine rejime başlayacak. Bu arada Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl köpekleri Minnie ve Mira’yı da tatile götürdü.

“Aç kaldım”

Sinan Akçıl forma girip kas yapınca “Azmettim her gün çalıştım. Sabah ilk işim aç karnına bir kahve içip kardiyo yapmaktı. 8 ayda, 320 saat kardiyo, 240 saat ağırlık idmanı yaptım. Çok aç kaldım. Kendimi sabaha karşı 4-5 gibi gözümü açıp yeşil elma yerken buldum” demişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.