DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Şimdiye dek kaç PS4 satıldı? Sony açıkladı “Şimdiye dek kaç PS4 satıldı?” Bu soru, Sony göre yapılan yeni açıklamayla netlik kazandı. İşte…

13.05.2020
A+
A-

Geçen şubat ayında PS4 satışlarıyla ilgili bir tanımlama yapan Sony, 108,9 milyon adetlik bir satmak yapıldığını belirtmişti. Acilen ise yapılan açıklamaya kadar bu rakam 110,4 milyon adedi geçti. sırası gelmişken PS4’ün 2013 yılında satışa çıktığını belirtelim. Keza Sony, bu sene da PlayStation 5 modelini karşımıza çıkaracak.

Yılın son mali çeyreğinde, yani Ocak-Mart döneminde, 1,5 milyon adet PS4 satıldı. Bu satmak adedi geçen yılın benzer döneminde ise 2,6 milyon adetti. Satıştaki bu gerileme tüketicilerin bundan böyle yeni konsolu beklemeye başladığına dikkat çekici ediyor.

bu arada PS4, Sony’nin en çok satan 2 numaralı konsolu oldu. İlk sırada ise PS2 oturuyor ve tahtının öyle de sallanacak gibi olmadığını söyleyebiliriz. PS2’yi koltuğundan etme görevi belki de PS5’in olacaktır. Bunu ilerleyen zamanda göreceğiz. Son olarak, PS2’nin satışta olduğu zaman içinde 155 milyondan pozitif sattığını da unutmamak gerekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.