DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 20°C
Çar 21°C

Bir Rapora Göre Tobey Maguire ve Andrew Garfield da Spider-Man 3’te Yer Alacak

15.10.2020
A+
A-

Dünyanın en ünlü süper kahramanlarından olan Spider-Man, günümüzde pek çok farklı oyuncu tarafından canlandırıldı ve bu sebeple seri yeniden başlatıldı. Spider-Man’in Marvel Sinematik Evreni’ne katılmasıyla birlikte Tom Holland’ı görüyoruz, ancak onun öncesinde Tobey Maguire ve Andrew Garfield da bu karaktere hayat vermişti. 

Son ortaya çıkan raporlara göre Spider-Man 3’te Tom Holland’ın yanında Tobey Maguire ve Andrew Garfield da yer alacak. Bu oyuncular, yeni Spider-Man filminde Örümcek evrenini kurma projesi kapsamında kendi Peter Parker karakterlerine hayat verecek. 

Henüz adı dahi konulmayan film hakkında pek fazla bilgi yok, ancak ortaya çıkan bilgilere göre Doctor Strange’in düşman tehdidini yenmek için beyaz perdede ilk kez 3 Örümcek Adam’ı bir araya getirmeye çalıştığını göreceğiz. Marvel Sinematik Evreni’nin yeni aşamasında Hunter, Scorpion, Electro ve Green Goblin gibi kötü karakterlerin yer alması bekleniyor.

Oscorp ve SHIELD yer alacak iddiaları

Film hakkında bildiklerimiz son derece sınırlı olsa da yeni Örümcek Adam filmi, hepsinin kendi hayran kitlesi bulunan 3 oyuncuyu da bir araya getirecek. Bunun dışında Green Goblin’in ortaya çıkmasıyla Oscorp ve Nick Fury’nin S.H.I.E.L.D.’nın galaktik versiyonu S.W.O.R.D’unu da görmüş olacağız. 

Yeni film nasıl olacak bilmiyorum, ancak daha şimdiden heyecan yaratmaya başladı. Peki sizin seri boyunca en sevdiğiniz Örümcek Adam hangisi oldu. Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.