DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Şikayetlerin sonu gelmeyen Damat’ta siparişler doldu

12.10.2021
A+
A-

Damat Tween D’S Damat markaları ile dünya moda perakendesinin lider kuruluşlarından olduğunu iddia eden ancak şikayetlerin sonu gelmeyen Orka Holding, “sürdürülebilir moda”, “döngüsel tüketim” algısı ile kendini aklamaya mı çalışıyor? Bu yıl 35.kuruluş yıldönümünü kutlayan Orka Holding, köklü geçmişinde ilk kez hem erkek hem de kadınlara hitap eden “ortak koleksiyon” da hazırladı. Ancak şikayetlerin gölgesinde kaldı. Damat Tween D’S Damat markaları şikayet yağmurlarına karşı duyarsız kalmakla suçlanıyor.

Damat Tween D’S Damat markaları ile dünya moda perakendesinin lider kuruluşlarından Orka Holding, “sürdürülebilir moda”, “döngüsel tüketim” ve “dijital dönüşüm” odaklı yaklaşımıyla global pazarda sözde büyümesini sürdürmeye çalışırken başı gelen şikayetlerden kurtulmuyor. Bu yıl 17 ülkede 26 yeni mağaza açma başarısı gösteren Orka Holding, yıl sonuna kadar aralarında İtalya, İspanya ve Dubai’nin de olduğu ülkelerde 14 mağaza daha açacak. Grup, şikayetlerden başını kaldırabilirse yıl sonunda da 900 milyon TL ciro hedefliyor. Ancak şikayetlerin gölgesinde kalan Damat Tween D’S Damat markaları şikayet yağmurlarına karşı duyarsız kalmakla suçlanıyor.

Orka Holding, perakende ve ihracat başarısının yanında üretim alanında yapacağı yeni yatırımlarla da gücünü perçinlemeye hazırlanıyor. Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Giresun’da ileri teknoloji ile donatılan ve Avrupa’nın sayılı üretim merkezleri arasında yer alan tesislerine yenisini ekleme müjdesini vererek “Gelecek yıl Giresun’da 30 milyon TL yatırımla üçüncü üretim tesisimizi açmayı planlıyoruz. Yeni yatırımımızla gömlek ve pantolonda üretim kapasitesini iki kat artacak ve 300 kişiye ek istihdam sağlayacağız” diye konuştu.

Ancak şikayetlerin gölgesinde kaldı

Damat Tween D’S Damat markaları şikayet yağmurlarına karşı duyarsız kalmakla suçlanıyor.

İşte o şikayetlerden sadece bir kaçı;

Satıcıya alırken tişörtte çekme olup olmayacağını sordum. Kesinlikle olmaz. Biz diğer firmalar gibi değiliz dedi. Ama iki yıkamada XL beden olan t-shirt m bedene dönüştü. Mağazaya götürdüm. Merkeze gönderdiler. Yaklaşık bir ay sonra merkezden herkese yazdıkları rutin bir cevap mektubu ile ret cevabı aldım. Kendilerinin satış fiyatının dörtte birine t-shirt satan firmalar bile böyle durumlarda hemen değişim ya da iade çeki yöntemini uyguluyorlar. Bir daha asla bu firmadan alışveriş yapmayacağım. Çevreme de söyleyeceğim.

Dünya moda perakendesinde zirvede kendine yer açtı algısı

Orka Holding, Covid-19 salgını sonrası dünya moda perakendesinde yaşanan gelişmeleri ve markalarının gelecek hedeflerini düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı. Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, Orka Holding Eş Başkanı Halidun Orakçıoğlu ile Orka Holding Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arar da katıldı. Ancak şikayetlerin gölgesinde kalan Damat Tween D’S Damat markaları şikayet yağmurlarına karşı duyarsız kalmakla suçlanıyor.

İşte şikayetler…

Fatih 30 Ağustos 19:31

Siparişini verdim ödemesini yaptım. Ürün gelene kadar Covid oldum. Sonra ailemde çıktı. İyileşene kadar iade hakkım geçmiş. Ben sadece olmayan ürünü değiştirmek istedim. Kesinlikle yardımcı olmadılar. Ürünler küçük geldi. Ürünleri de yanlış olmasın diye. Kendi mağazalarında denedim. Denediğim halde beden küçük geldi. Para iadesi dahi istemedim. Sadece değiştirin dedim. Umurlarında olmadı.

Müslüm 10 Ağustos 15:52

Ankara Kentpark Damat Tween mağazasından aldığım takım elbise bir defa giyindim ve kuru temizlemesi yapıldı. Üründe çekme oldu. Likralı bir ürün olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Geri dönüş kullanım hatası olduğu yönünde aynı gün aldığım smokin ilk kullanımda ağı yırtıldı onu da göndermeyi düşünüyorum. Bakalım o da kullanım hatası olarak mı dönecek vip müşterisi olmama rağmen bu tarz dönüşler beni gerçekten üzdü. Bu saatten sonra kapılarından içeriye adım dahi atmayı düşünmüyorum. Diyelim ki kullanıcı hatası bugün Damat Tween den daha düşük seviyede markalar ürünlerini sorgusuz sualsiz iade alırken Damat Tween hiç yakışmadı. Gerçekten bir de ürünü teslim almamı söylüyorlar ne yapacağım çocuğa mı giydireceğim çekmiş ürünü.

Kaynak: https://www.sikayetvar.com/damat-tween

Kaynak: https://www.noktabursa.com.tr/2021/10/sikayetlerin-sonu-gelmeyen-damatta-siparisler-doldu-ucuncu-fabrikayi-kuruyor-algisi/

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.