DOLAR 32,5997
EURO 34,7830
ALTIN 2.495,81
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Sıcak havalar için giyilebilir soğutucu!

27.12.2017
A+
A-

Her ne kadar şu anda soğuk iklimin yaygın olduğu bu dönemde sıcakları arıyor olsak da, sıcak günler teknolojik çözümleri şimdiden sizlerle paylaşıyoruz.

Blö, USB bellek büyüklüğünde dahili bataryaya sahip bir giyilebilir soğutucu. Ürün, içerisinde küçük bir likit deposu ve ufak bir pervane bulunduruyor.

Ürünün içerisine konulan soğutucu özellikli likit sayesinde; ürünün içerisine dışarıdan giren sıcak hava, likidin kimyasal özelliği sayesinde soğutularak vücudunuza iletiliyor. Geliştirici ekip, ürünün likit kullanmadan da vücudunuzu soğutabildiğini belirtmiş.

Üzerinde klips bulanan giyilebilir soğutucu blö’yü, sırtınıza hava verecek şekilde boynunuzun arkasında konumlandırıyorsunuz. Kıyafetlerinize rahatça tutturabildiğiniz blö, 3 farklı hava şiddetine sahip.

4 ila 8 saat arasında kullanım süresi sunan ürün, 1 saat 15 dakikada şarj oluyor. Ürünün en basit paketinde kutu içeriğinden herhangi bir esans yağı çıkmadığını belirtelim.

Dilediğiniz esans yağını kullanabildiğiniz üründe, geliştirici ekibin önerisi ise biber nanesi yağı.

Teslimat tarihi ve fiyatlar

Şubat 2018’de teslimatı planlanan ürün, Kickstarter üzerinden desteklerinizi bekliyor.

Ürünün Türkiye’ye kargo ücretinin 8$ olduğunu belirtelim. Tabii ki kargo ücreti, gümrük limitine dahil değil. Ürün; siyah, mavi, mor ve pembe renk seçenekleriyle sunuluyor.

Ürünün başlangıç paketinin içerisinden 4000 mAh Powerbank, 15ml biber nanesi esansı ve blö t-shirt’ü çıkıyor.

Ürünün bazı paketleri;

1 Adet Blö Basit Paket –> 29$
2 Adet Blö Basit Paket –> 59$
1 Adet Blö Başlangıç Paketi –> 89$

Ürün hakkında daha fazla bilgi ve satın almak için tıklayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.