DOLAR 32,3254
EURO 34,7388
ALTIN 2.408,18
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Shannen Doherty’in Meme Kanseriyle Mücadelesi ve Antikalarını Satma Kararı

Shannen Doherty’in meme kanseriyle yaptığı mücadele ve antikalarını satma kararıyla ilgili detayları burada bulabilirsiniz. Ünlü oyuncunun yaşadığı zorlu süreci ve kararını keşfedin.

02.04.2024
A+
A-

Shannen Doherty’in Meme Kanseriyle Mücadelesi

Shannen Doherty'in Meme Kanseriyle Mücadelesi

1990’ların kült gençlik dizisi ‘Beverly Hills, 90210’ın başrol oyuncularından biri olan Shannen Doherty, bir süredir meme kanseriyle mücadele ediyor. Kanser tüm vücuduna yayılan oyuncu, eşyalarını satmaya karar verdi.

Antikalarını Satma Kararı

Antikalarını Satma Kararı

2023’te beyin tümörü için ameliyat olan Amerikalı oyuncu Shannen Doherty, annesinin vefatı durumunda onun için daha kolay bir geçiş sağlamak amacıyla depolarını ve evlerini boşaltma kararı aldı. Shannen Doherty, kendi ölümünün annesi için ne kadar zor olacağını belirterek “Diğer şeylerin annem için çok daha kolay olmasını istiyorum. Onun bir sürü şeyle uğraşmasını istemiyorum. Dört depolama ünitesinin mobilyalarla dolu olmasını istemiyorum” dedi. 52 yaşındaki Shannen Doherty, başına bir şey gelmesi ihtimaline karşı önlem olarak, zaman içinde biriktirdiği antikaları ve diğer eşyaları bağışlamak veya satmak niyetiyle eşyalarını ayırmaya başladığını paylaştı.

Hayallerinden Vazgeçme Süreci

Hayallerinden Vazgeçme Süreci

Son zamanlarda evinde yaşama ve atları besleme arzusundan vazgeçmeye karar verdikten sonra eşyalarını toplamak için Tennessee’deki evine gittiğini belirten Shannen Doherty, “Gerçekten zor ve gerçekten duygusaldı. Çünkü bir dereceye kadar bu mülkü inşa etme, kendime ve anneme bir ev koyup ahırı genişletme hayalimden vazgeçtiğimi hissettim. Toplanıyordum ve ağlamaya başladım… Bir hayalden vazgeçiyormuşum gibi hissettim ve bu benim için ne anlama geliyordu? Bu hayattan vazgeçtiğim anlamına mı geliyordu? Bu havlu attığım anlamına mı geliyordu?” dedi.

Prenses Kate Middleton’a Destek

Prenses Kate Middleton'a Destek

Shannen Doherty, kansere yakalanan Prenses Kate Middleton’a destek vererek “Komplo teorilerinin bitmemesi, insanların hastalıklı merakının saldırısı prensesi henüz bu durumu kabullenmeden ve çocuklarına açıklamadan önce kendini açıklamaya zorladı” ifadelerini kullanmış ve kendi kanser savaşını da örnek göstererek; “Bunun hepimiz için, kamunun gözünde olsak da olmasak da mahremiyete ya da başkalarına saygı duymayı öğreneceğimiz bir an olması için dua ediyorum” demişti.

Shannen Doherty'in Meme Kanseriyle Mücadelesi ve Antikalarını Satma Kararı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.