DOLAR 32,5715
EURO 34,9803
ALTIN 2.418,92
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Şeyma Subaşı’nın yeni yaş sevinci

03.07.2020
A+
A-

Instagram hesabını aktif olarak kullanan ve takipçileriyle olan etkileşimi sürekli olarak canlı tutan Şeyma Subaşı, dün akşam 30 yaşına girdi.

Pandemi sebebiyle arkadaşları aralarında yaptığı bir parti ile yeni yaşını kutlayan Şeyma Subaşı, yeni yaşına dair muhabere satırlar paylaştı:

“Kimse bana 30’larda kendimi çok iyi hissedeceğimi söylemedi! Ve en iyi yanı, ben 30 yaşındayım ve ikizim gibi fazla güzel bir kızım var! Keşke 30. yaş günümü dünyanın her yerinden tüm arkadaşlarımla kutlayabilseydim. Dün gece inanılmazdı! (Sanırım her zamanki gibi birazcık pozitif eğlenceliydi) Umarım yeni yaşım hayatım için bu kadar kıymetli anlar getirir … Bana mutlu yıllar!”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.