DOLAR 32,4918
EURO 34,7643
ALTIN 2.490,07
BIST 9.560,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C

Şeyma Subaşı İstiklal Caddesi’nde kurtlarını döktü!

01.04.2019
A+
A-

Takvim Gazetesi’nin haberine göre marjinal yaşam tarzıyla her daim olay olan Şeyma Subaşı, yine yaptı yapacağını… Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile evli olduğu dönemde yurt dışındaki Burning Man ve Coachella gibi çılgın festivallerde sabahlara dek eğlenen Subaşı, önceki gün ise Taksim Meydanı’nda kurtlarını döktü. Yakın dostu Dila Tarkan’la İstanbul turuna çıkan Şeyma Subaşı, İstiklal Caddesi’nde yürüdüğü sırada sokak çalgıcılarının ezgilerine kayıtsız kalmadı.

HALAY BAŞI ŞEYMA…

Genç kadın, kimseye aldırış etmeden arkadaşıyla sokak ortasında halay çekti. Subaşı, bu anları da sosyal medya hesabında paylaştı. Şeyma Subaşı’nın paylaştığı video, sosyal medyaya damga vurdu. Kızı Melisa’nın babası Acun Ilıcalı ile 14 aylık evliliğini geçen yıl bitiren ve boşanırken ünlü televizyoncudan aylık 115 bin lira nafaka alan Subaşı’nın bu paylaşımı esprili yorumlara neden oldu.

ESPRİLİ YORUMLAR

“O eski halinden eser yok şimdi.”

“Bu ayki nafaka, çabuk bitti anlaşılan.”

“Düğünlerin aranan ismi Şeyma Halaybaşı.”

“Gözüm Mahmut Tuncer’i aradı.”

“Şeyma’ya bunu yapan hayat, bize neler yapmaz,”

“Şeymamme şeymamme, şeymamme buke…”

“Nafakanın ilk günü ben…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.