DOLAR 32,3596
EURO 34,8026
ALTIN 2.397,41
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Sevgilisi, Elon Musk’tan Sanal Oyunlar Yüzünden Ayrıldı!

07.12.2021
A+
A-

ABD’li girişimci ve şarkıcı Grimes’in ayrılık nedeni ortaya çıktı. Grimes, yeni şarkısında Elon Musk’ın sanal oyunları kendisinden daha çok sevdiğini anlattı. Ayrıntılar haberimizde!

Geçtiğimiz eylül ayında Space X ve Tesla’nın kurucusu ünlü iş adamı Elon Musk, iş yoğunluğu nedeniyle sevgilisinden ayrıldığını duyurmuştu. Ancak gerçeğin tamamen farklı olduğu ortaya çıktı.

Dünyaca ünlü girişimci Elon Musk ve Kanadalı şarkıcı Grimes, yaklaşık üç yıldır bir birliktelik yaşıyordu. Bu birliktelik geçtiğimiz eylül ayında sona ermişti. Ünlü çift, oğulları X AE A-XII için hep görüşeceklerini açıklamıştı. Elon Musk, ayrılık nedeni olarak yoğun işleri nedeniyle sık sık ayrı şehirlerde bulunma zorunluluğu olduğundan bahsetmişti. Ancak ayrılığın sebebi bambaşka çıktı.

Grimes, ‘Player of Games’ (Oyunların Oyuncusu) adlı yeni şarkısında Elon Musk ile ayrılmalarının gerçek nedenini anlattı. Ünlü sanatçı, ayrılık acısını ve ilişkisindeki hayal kırıklığını aktardığı şarkısında, ismini vermeden ima yoluyla Elon Musk’ın sanal oyunları kendisinden çok daha fazla sevdiğini dile getirdi

Grimes, şarkısında, “En büyük oyuncuya aşığım ama o her zaman oyunu benden daha çok sevecek.” sözlerine yer vererek Musk’ın kendisini bile unutturacak kadar oyun tutkunu olmasına gönderme yaptı. Ayrıca şarkıda “Uzayın soğuk genişliğine yelken açın, aşk bile sizi yerinizde tutamaz.” ifadelerini kullanan Kanadalı yıldız, eski sevgilisinin uzay hayalini gerçekleştirmek için işini aşkından önde tuttuğunu da ima etti.

 

 

 

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.