DOLAR 32,2782
EURO 34,7626
ALTIN 2.397,51
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Sertab Erener’in Değişimi Şaşırttı!

Pop müziğin sevilen ismi Sertab Erener’in son değişimi herkesi şaşırttı! Sertab Erener’in yeni tarzını keşfedin ve müziğin sınırlarını zorladığı anlara tanık olun.

27.04.2024
A+
A-

Güçlü sesiyle adından sıkça söz ettiren ünlü sanatçı Sertab Erener, yıllar önce yayınladığı “Mecbursun” şarkısını yeniden seslendirerek klibini çekti. 59 yaşındaki Erener’in klibindeki değişim ise hayranlarını şaşırttı.

Sertab Erener'in Değişimi Şaşırttı!

Hülya Avşar’a Benzeti

Sertab Erener'in Değişimi Şaşırttı!

Geçmişte yaptığı bir açıklamada “Telomer tedavisiyle 100 yaşına kadar yaşamayı hedeflediğini” belirten Erener, genç görünmek için estetik müdahaleler yaptırdı. Ünlü sanatçının klibindeki değişim dikkatlerden kaçmadı. Özellikle yüzü ve göz çevresindeki gerginlik, Erener’in daha genç ve farklı bir görünüme kavuşmasına neden oldu. Bu değişim nedeniyle birçok kişi Erener’i Hülya Avşar’a benzettiklerini ifade etti. Değişimiyle herkesi şaşırtan Erener için “Estetikten şarkıyı bile farklı söylemiş, doktoruna dava aç” gibi yorumlar yapıldı.

Sertab Erener'in Değişimi Şaşırttı!

Ünlü sanatçı Sertab Erener’in iddia edildiğine göre 100 yaşına kadar yaşamayı planladığı telomer tedavisi, kromozomların korunması anlamına gelmektedir.

Sertab Erener'in Değişimi Şaşırttı!

İşte Sertab Erener’in Son Hali ve Gelen Yorumlar…

Sertab Erener'in Değişimi Şaşırttı!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.