DOLAR 32,2230
EURO 34,7397
ALTIN 2.448,68
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 21°C

Sermiyan Midyat: “Ben kötü bir insan değilim”

08.06.2020
A+
A-

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine kadar basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Midyat, oyuncu sevgilisi Sevcan Yaşar’a zor uyguladığı iddialarıyla ilgili konuştu.

“AYIP BULUYORUM”

Oyuncu, konuyla ilgili şunları söyledi:  “Bakın hoş arkadaşlarım sizler de görevinizi yapmaya çalışıyorsunuz muhakkak, bununla alakalı bir şey yapmaya çalışıyorsunuz. Ben de size diyorum oysa, “Hukuken de ahlaken de ayıp buluyorum. Bu yaşanmış bir şeydir. Mahkemeye yansımış sonuçlanacaktır. Her Zaman beraber sabredelim, bunu böyle aralıksız sormanın bir anlamı değil ki… Şüphesiz akıbetini merak ediyorsunuz. Şu durumda sabretmek zorundayız. Netice çıkınca sizlerle paylaşacağım, laf.”

Sermiyan Midyat, sonra gazetecilerin “Sevcan hanımla görüştünüz mü?” sorusuna şu şekilde cevap verdi:

“Kesinlikle görüşmedim. Mahkemeye yansımış bir olay karşı nasıl görüşebilirim? 2005 yılındaki Emret Komutanım dizisinden beri beni tanıyorsunuz, ne vakit bende böyle bir şey gördünüz? Bu potansiyelde bir adam olup olmadığımı, bunca senedir arkadaşlık yaptığım insanlara sorup, cevap alabilirsiniz. Ben kötü bir insan değilim!”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.