DOLAR 32,2478
EURO 34,7804
ALTIN 2.458,12
BIST 10.332,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Berna Laçin: “Gelen giden korkutma savuruyor ülkede”

14.05.2020
A+
A-

“Herkes yazmış. Darbeye yeltenirlerse; Nevşin benim, Berna benim, Feyza Altun benim. Canan’ı ben almam. Aklınızdan bile geçirmeyin. Şimdiden söyleyeyim” şeklinde bir tweet atan erkek sosyal medya kullanıcısını bir bayan sosyal ağ kullanıcısı ise “Mükemmel özetlediniz kardeş” diyerek alkışlarla destekledi.

Berna Laçin kendisiyle birlikte Nevşin Mengü, Canan Kaftancıoğlu ve Feyza Altun’u da hedef bölge bu tweeti “Gelen dışarı giden tehdit savuruyor ülkede, ‘Dağ başı mı burası’ derler ya, evet dağ başı burası! Eh ortalara çıkıp ‘Asarım, keserim, kan dökerim, şöyle ederim böyle ederim’ diyenlere kimse ses çıkarmadıkça bu pislikler de böyle ürer işte, hele kadınsan diğer taraftan salyalılar çok bölgede!” notuyla Twitter hesabından paylaşarak tepki gösterdi.

öte yandan Turkuvaz Medya Grubu, Berna Laçin’in yer aldığı hiçbir reklama yer vermediklerini ve vermeyeceklerini duyurdu.

“Toplumun kutsal değerlerine saygısı olmayan ve her fırsatta bu değerlere hakaret etmekten çekinmeyen Berna Laçin’in meşhur markaların erkan yüzü olarak milli medya kuruluşlarında yükseklik göstermesini kabul etmiyoruz” denen açıklamada gruba ait internet sitelerinde Laçin’in yer aldığı reklamların yayımlanmayacağı ifade edildi. 

Turkuvaz Medya Grubu göre yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde: 

“İslamın tanrısal şehirlerinden Medine’ye dil uzatan, Elazığ depremi gibi bütün Türkiye’nin kenetlendiği bir doğal afette bile provokasyon yapmaktan çekinmeyen, 30 bin askerimizi şehit eden teröristlere gerilla diyen, Türkiye’de bir dönem bir çok acıların yaşanmasına neden olan başörtüsü yasağını savunan spiker Berna Laçin’in hala TV ekranlarında zirve göstermesini şaşkınlıkla karşılıyoruz. Üstelik, toplumun geniş bir kesiminin tepkisini çeken Berna Laçin ismi üzerinde ünlü markaların bu dek ısrarcı olmasına da bir anlam veremiyoruz. Türk toplumunun bedel yargılarına saygı bildiren bir kurum olarak bundan daha sonra Berna Laçin’in yer aldığı hiçbir reklamı yayınlamayacağımızı bir defa daha açıklamakta avantaj görüyoruz.

Her fırsatta tanrısal değerlere ve dindarlara saldırmaktan çekinmeyen Berna Laçin, İslamın kutsal şehri Medine topraklarında tecavüz rekorları kırıldığı iftirasını atarak toplumda büyük tepki toplamıştı. Berna Laçin, sosyal medya hesabı üzerinden cinsel istismar suçluları için istenen idam cezasına karşı çıkarak çok tepki toplayan “İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı!” şeklinde bir tweet atmıştı. Laçin attığı tweetinde, “‘İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı! Konuşturmayın acilen beni! Bırakın bundan böyle bilim insanları, nörologlar,psikiyatrlar, psikologlar,toplum bilimciler ,hukukçular el birliği verip çare üretsin. Devlet, tribün sesleriyle toplum inşaa etmez!” ifadelerini kullanmıştı. Toplumun her kesiminden gelen tepkilere rağmen bu paylaşımını silmemekte ısrar etmişti.

Bütün Türkiye’nin kenetlendiği ve seferber olduğu Elazığ depreminde de sahneye çıkan Berna Laçin, göçük aşağıda insanlar çıkarılırken provokasyon yapmaktan bir sakınca görmemişti. Elazığ’daki depremde can kaybını ve acıları bir kenara bırakan Laçin, “Hop güncelleme 6.5… Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde ücret filan depremden nedeniyle dokunulmazlık alıyor” dedi. Laçin’in paylaşımı Twitter kullanıcıları göre tepki çekmişti. Muhalif sanatkâr görüntüsü aşağıda insanların acıları üzerinden iğrenç paylaşımlarını sürdüren Berna Laçin, bütün tepkilere karşın sözlerinin peşinde olduğunu belirtmişti.

sosyal medya paylaşımları ile toplumun ulusal ve manevi duygularını rencide edici talimatlar yapan ve sayısız provokasyona imza atan spiker Berna Laçin, hala bir takım markaların ekran yüzü olarak TV kanallarında, gazetelerde ve internet sitelerinde tepe göstermeye devam ediyor. Toplumun tanrısal değerlerine saygısı olmayan ve her fırsatta bu değerlere hakaret etmekten çekinmeyen Berna Laçin’in meşhur markaların erkan yüzü olarak ulusal medya kuruluşlarında tepe göstermesini kabul etmiyoruz. Turkuvaz Medya Grubu olarak, Berna Laçin’in hiçbir reklamına internet sayfalarımızda yer vermeyeceğimizi açıklamakta üstünlük görüyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.