DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 23°C

Seri ve kolay bir cilt bakım rutini

02.06.2020
A+
A-

ABONE OL

Temizleme ve nemlendirmenin dinç bir cilt bakım rejiminin kayda değer parçaları olduğunu zaten biliyor olabilirsiniz. Içten ürün ve tekniklerle, pak bir cilde yalnızca üç adımda kavuşmak muhtemel.

Miseler su çekicilik rutininizi aranje etmek için çok iyi bir üründür. Misel su, sert sürtünme olmadan ciltte biriken kiri, yağı ve makyajı yakalayan ve ortadan kaldıran içerikler ile doldurulur.

Cildinizi fazla kurutmadan, bir şekilde temizleyebilir, nemlendirebilir ve tazeleyebilir.

Miseler su adımından sonra gözeneklerinizi içe doğru arındırmak ve hür radikallerle savaşmak için antioksidan formüllü temizleyicilerden yararlanabilirsiniz.

Gün baştan başa cildiniz serbest radikaller, güneş ışığı ve kire maruz kalır. Her ne kadar misel suyu cildinizi iyice temizlemiş olsa da, gün her tarafında cildinizin yüzeyine yapışmış olabilecek mikro partiküllerden kurtulmak için ikinci adımda deri toniği uygulamak epeyce önemlidir.

Tonikler cildinizi aydınlatır, yeniler ve canlandırır. Gözenekleri içeriye doğru temizleyip ve parlatırken, içerdiği C Vitamini gibi bileşenler ile cildinizin yüzeyini günün rutininden kalan herhangi bir potansiyel bağımsızlık radikalden kurtarabilir.

Artık nemlendiriciye geçebilirsiniz. Ertesi sabah cildinizin daha pürüzsüz ve daha iyi görünmesine asistan olabilecek bir nemlendirici edinin.

Hyaluronik ve hidroksi asit içeren kremler cildi yeniler, sıkılaştırır ve hatta kırışıklıkların görünümünü azaltır.

Cildinizi adamakıllı temizlemeden nemlendirici kullanmak gözeneklerinizi tıkar. Sivilcelenmeye yol açabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.