DOLAR 32,3592
EURO 34,7068
ALTIN 2.390,95
BIST 10.158,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Serenay Sarıkaya’nın Oy Kullanma Anı ve Projeleri Hakkında Açıklamaları

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, oy kullanma süreci ve projeleri hakkında samimi açıklamalarda bulunuyor. Serenay Sarıkaya’nın vizyonunu keşfedin.

31.03.2024
A+
A-

Serenay Sarıkaya’nın Oy Kullanma Anı

Serenay Sarıkaya'nın Oy Kullanma Anı

İstanbul’da devam eden 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde oy kullanma işlemi sürerken, ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya da Beşiktaş’ta bulunan Tevfik Fikret İlkokulu’nda 1069 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Serenay Sarıkaya, oy kullanmak için okula giderken Adana Demirspor forması giydi. Oy kullanma işlemi sonrası basın mensuplarına konuşan Sarıkaya, “Hayırlısı olsun. Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. İnşallah hepimiz için iyi olan olsun” dedi.

Serenay Sarıkaya’dan Proje ve Tatil Hakkında Açıklamalar

Serenay Sarıkaya'dan Proje ve Tatil Hakkında Açıklamalar

Serenay Sarıkaya oy kullandıktan sonra basın mensuplarıyla yaptığı konuşmada, yaz aylarında çalışmaya başlayacağını ve KGKG dizisinin ikinci sezonunun çekimlerine devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, Tokyo tatili hakkında da konuşan Sarıkaya, “Orada anlaşmak çok güçtü gerçekten. Çevirici programlar çok yardımcı oldu. Ancak İstanbul’u hiçbir şeye değişmem. İstanbul manyak bir yer. Nereye gidersem gideyim buraya döndüğümde ‘oh be’ diyorum” dedi.

Serenay Sarıkaya'nın Oy Kullanma Anı ve Projeleri Hakkında Açıklamaları

Sarıkaya ayrıca, Adana Demirspor forması giymesine ilişkin olarak, “Bunu Aile dizisinde bütün ekibe isimlerimizin yazılı olduğu şekilde hediye etmişlerdi. İlk defa bugün giydim” açıklamasını yaptı. Eski Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak da Serenay Sarıkaya’nın forma ile okula gitmesine “Yakışmış” yorumunu yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.