DOLAR 32,4242
EURO 34,4456
ALTIN 2.489,00
BIST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Serenay Sarıkaya hediyeleri şoförle iade etti!

09.11.2020
A+
A-

İlk olarak Atina sokaklarında görüntülenen ve daha sonra ilişkilerini göz önünde yaşayan Sarıkaya ve Yılmaz aşkının bitmesinin nedenini çokça merak ettim ve ufak bir araştırma yaptım.

Duyduğuma göre Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya son dönemlerde birbirlerini çok yıpratmışlar ve konuşarak ayrılık kararı almışlar.

Yani öyle büyük kavga ya da başka bir kadın yüzünden ayrılık yaşanmamış. Bu arada Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz’ın aldığı bazı hediyeleri de şoförü ile geri göndermiş.

Hani öyle pahalı hediyeler değilmiş. İncik, boncuk tarzındaki ufak hediyeler…

Anlaşılan Serenay Sarıkaya, yeni hayatında eski sevgilisinden bir hatıra kalmasını istememiş…

Ufuk ÖZCAN / Takvim GAZETESİ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.