DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Selen Hemşire’nin Ölümü ve Şüpheli Benzerlik

Selen Hemşire’nin ölümü ve şüpheli benzerlik konulu içerikte, gizem dolu bir hikaye sizleri bekliyor. Cinayet mi, kaza mı yoksa başka bir sır mı var? Detaylar bu yazıda!

21.05.2024
A+
A-

Beylikdüzü‘nde yaşanan trajik olayda, dedesini ziyaret eden 24 yaşındaki Selen Hemşire’nin hayatını kaybetmesiyle ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Özel Birinci Hastanesi’nde anestezi ilacının yanlışlıkla koluna enjekte edilmesi sonucu fenalaşan ve hayatını kaybeden Hemşire’nin ölümü, arkadaşı ve meslektaşı Pelin Köksal’ın benzer bir şekilde hayatını kaybetmesiyle daha da çarpıcı bir hal almıştır.

Olayın İncelenmesi ve Ayrıntılar

Olayın İncelenmesi ve Ayrıntılar

Selen Hemşire’nin refakatçi olarak kaldığı hastanede yaşanan olayın ardından, doktor Fatih A. hakkında soruşturma başlatılmıştır. İddialara göre, ameliyat için kullanılan anestezi ilacı Selen Hemşire’nin hayatına mal olmuş ve bu durum şüpheli bulunmaktadır. Ayrıca, Fatih A.’nın daha önce benzer bir durumda hayatını kaybeden Pelin Köksal ile arkadaş olması, olayı daha da dikkat çekici hale getirmiştir.

Ölen Hemşire’nin ailesi, yaşanan olayın şüpheli olduğunu düşünerek hukuki süreç başlatmış ve adalet arayışına girmiştir. Ayrıca, Hemşire’nin ailesi acı dolu günler yaşarken bir hafta sonra dedesi de hayatını kaybetmiş ve aynı mezarlıkta torunu Selen’in yanına defnedilmiştir.

Baba Serkan Bilgin, kızı Selen için adalet talep ederken, yaşadığı acının tarifsiz olduğunu belirtmiştir. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ve adaletin sağlanması için çabaladığı belirtilmiştir.

  • Hastane Olayının Detayları ve Soruşturma
  • Ailenin Adalet Arayışı ve Acı Dolu Günler
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.