DOLAR 32,3366
EURO 35,2085
ALTIN 2.246,62
BIST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Sal 9°C
Çar 12°C
Per 12°C
Cum 13°C

Selen Görgüzel: “Hamdi’nin tepkisi bana değil, çıkan haberlere”

24.07.2021
A+
A-

Selen Görgüzel’in Posta Gazetesi’nden Alev Gürsoy Cimin ile gerçekleştirdiği röportajından kısa bir kesit…

Neden bu kadar çok bikinili poz paylaşıyorsunuz?

Beğenilmeyi, takdir görmeyi, onaylanmayı seviyorum çünkü bu benim işim. Kendime iyi bakıyorum. Sesimi ve şovumu sahnede, ruhumu oyunculukta bedenimi de sosyal medyada paylaşıp iyi olan neyim varsa ortaya koyuyorum. Ben bir bütünüm. İyi yemek yapsam onu da paylaşırdım.

Bazıları Hamdi Bey’in ‘çok geniş’ olduğunu söylüyor. Bu yorumlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hamdi’nin tepkisi bana değil, benim yüzümden çıkacak haber ve söylemlere… Ben de, bari biz bu baskıya yenik düşmeyelim diye inadına paylaşım yapıyorum. Namus kavramı konusunda idrak edemediğimiz şeyler var. Müge Anlı’nın programına çıkan tiplere bakarsanız, masum görünenlerin toplumun aile yapısına uymayan bir yaşantıya sahip olduklarını görürsünüz. Ne kadar sapkınlık varsa yaşıyorlar.

Hamdi Bey kıskanç biri değil mi?

Öğrenilmiş ve öğretilmiş koca anlayışı çok yanlış. Koca, karısını kıskanmalı gizlemeli, saklamalı algısı çok saçma. Hamdi, kıskanç biri değil. Hatta bazen bu baskıların etkisinde kaldığım için bana söyleniyor.

Evliliğiniz nasıl gidiyor?

Bazen ilk günkü gibi acayip mutluyuz, bazen birbirimizin yüzünü bile görmek istemiyoruz. Evlilik dediğin şey zaten böyle bir şey. Boşanmaya karar verip sabaha kadar sarılıp uyuyoruz, biz de normal değiliz galiba.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.