DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 19°C

Selçuk Şahin: ‘Bu güzel şehri Süper Lig’e dışlamak istiyoruz’

21.05.2020
A+
A-

Bursaspor’un ekip kaptanı Selçuk Şahin, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman esnasında kulüp televizyonuna konuştu. Takımın moralinin iyi olduğunun altını çizen Şahin, “Çok şükür iyiyiz. Dünyanın alışık olmadığı bir koşul, futbolu da etkiledi. Liglere uzun bir zaman ara verildi. Tekrar oynanması gerektiği söylendi ve biz de antrenmanlara başladık. Bu süreç bundan sonradan nasıl ilerleyecek bilmiyorum. Olumlu bir vaziyet var. İnşallah böyle devam eder.

şu anda her şey gayet iyi gidiyor. Bu süreçte evde kalmamız istendi, tüm arkadaşlarımız kurallara uyarak gelmiş. Evdeki antrenmanların sahadakiler gibi olması çok zor. Fakat derhal idmanlara başladık, bu zaman bizim için yeterli bir zaman. Natürel nasıl antrenman yapacağız, sosyal mesafeyi nasıl koruyacağız, bu gibi düşünceler vardı. Birkaç gün azıcık konsantre olmakta zorlandık fakat artık en ince ayrıntısına kadar alıştık. Bizim saha dışını unutup bir lahza önce maçlara hazırlanmamız gerekli. Genelde tesisteyiz, dışında çıkmıyoruz. Korunarak devam ediyoruz. Bu güzel şehri yargı ettiği Süper Lig’e dahil etmemek istiyoruz” diye konuştu.

Ligin geri kalanından umutlu olduklarını açıklayan deneyimli oyuncu, “Bu aranın kime yarayıp yaramadığı lig başlayınca belli olacak. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tümü hazırlanmış gözüküyor. Tecrübeli oyunculardan kurulu bir ekibiz, bu anlamda kalan 6 maçta ayrıcalıklı olabiliriz. 6’da 6 yaparak inşallah Süper Lig’e çıkmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Liglerin seyircisiz devam edecek olmasını da yorumlayan Şahin, sözlerini şöyle tamamladı: “Taraftarımızla maçlar daha neşeli oluyordu, lakin stadyumda olamasalar bile bize daima takviye olacaklardır. Umarım işlem iyi geçer ve seyircili oynamaya başlarız. Onlar tribünde varmış gibi mücadelemizi vereceğiz. Bu süreçte şayet negatif şeyler olacak lakin tekrar tekrar yanımızda olsunlar. Onların desteği ile inşallah Süper Lig’e çıkacağız.”

Samet Çayır
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.