DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Sedat Peker, Hadi Özışık ile yaptığı görüşmeyi paylaştı

18.05.2021
A+
A-

Tele1’in haberine göre YouTube hesabından paylaştığı videolarla gündem olan Sedat Peker, ilk kez Twitter hesabından video paylaştı.

Sedat Peker, Hadi Özışık ile yaptığı görüşmeyi paylaştı-1 (VİDEO)

Peker, Hadi Özışık ile yaptığı görüşmeyi ”Kıymetli dostlarım, İnternethaber sitesinin sahibi olan Hadi Özışık – Süleyman Özışık kardeşler en yakınları olan Süleyman Soylu’yla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar, söyleyen şerefsizdir demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem” notuyla paylaştı.

Sedat Peker, Hadi Özışık ile yaptığı görüşmeyi paylaştı-2 (VİDEO)


 

HADİ ÖZIŞIK YALANLAMIŞTI

​CHP’li Özgür Özel, “Süleyman Soylu’ya çok yakın bir gazeteci Sedat Peker ile bir görüşme gerçekleştirdi mi? Yaptığı görüşmede ‘Yeni videolar yayınlama. Bakanımız seninle ilgili bir şeyler söyleyecek ama sinirlenme, kapatalım bu işi’ dedi mi? Sonrasın da Süleyman Soylu’nun Sedat Peker ile ilgili açıklamalarından sonra, Sedat Peker çektiği bir videoyu o gazeteciye yolladı mı? O gazeteci o videoyu Süleyman Soylu’ya izletti mi? Sonra dönüp Peker’e, ‘Aman bu videoyu yayınlama’ dedi mi demedi mi?” ifadeleri ile Sedat Peker ile Süleyman Soylu arasında bir gazetecinin aracılık yaptığını iddia etmişti.

İddiaların hedefindeki Hadi Özışık halktvcomtr’ye gönderdiği mesajda iddiaları yalanlayarak, “Soylu ile Peker arasında haber götürdüğüm yalandır. Böyle yapan şerefsizdir, haysiyetsizdir” demişti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.