DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Seda Sayan’ın TV8 ile bütün bağları koptu!

16.06.2020
A+
A-

Ebru Gündeş, 3 yıl jüri üyeliği yaptığı O Ses Türkiye’den 2017 yılında ayrılmıştı. Instagram hesabı MagaGenius, Seda Sayan’ın ayrılmasının gerisinde Ebru Gündeş’in O Ses Türkiye’ye geri döneceğini ileri sürerek ünlü şarkıcının, haftalık 180 bin TL alacağını da iddia etti.

O Ses Türkiye’de jüri olan Seda Sayan, Hadise ve Murat Boz yarışmadan birim başına 70 bin TL alırken Beyazıt Öztürk 90 bin TL alıyordu.

İddiaya göre Murat Boz, Hadise ve Beyazıt Öztürk ise bu sezon da jüri üyeliği koltuğunda oturmaya devam edecek.

‘O Ses Türkiye’de değiştirme yapacağının sinyalini veren Acun Ilıcalı, kısa bir süre önce yaptığı bir söyleşide “Bu sene jüride değişim yapacağız. Ben 4 jürime de aşığım, hepsi birbirinden kıymetli ve çok sevdiğim isimler. Oysa seyirci değişikliği seviyor” ifadelerini kullanmıştı.

Bunun üstüne Instagram hesabından paylaşım yapan Seda Sayan, ayrıca O Ses Türkiye ayrıca de Yemekteyiz’in çekimlerinde çok yorulduğunu söyleyerek iki projeden bölünme kararı aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.