DOLAR 32,2657
EURO 35,0660
ALTIN 2.464,13
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Nusret Restoranına Silahlı Saldırı: İstanbul Etiler’de Kovalamaca

İstanbul Etiler’deki Nusret Restoranı’na silahlı saldırı gerçekleşti ve ardından kovalamaca yaşandı. Olayın detayları ve güncel gelişmeler için buradan takip edebilirsiniz.

29.04.2024
A+
A-

Olayın Detayları

Olayın Detayları

İstanbul’un Beşiktaş ilçesi Etiler semtinde geç saatlerde, ünlü şef Nusret Gökçe’ye ait Nusret isimli et restoranına motosikletli kişiler tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırı sırasında restorana isabet etmeyen kurşun, yanındaki bir bankaya ulaştı. Neyse ki herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

Nusret Restoranına Silahlı Saldırı: İstanbul Etiler'de Kovalamaca

Polisin Müdahalesi

Polisin Müdahalesi

Olayın ardından Beşiktaş polisi, saldırganları takibe aldı ve kovalamaca sırasında ateş açtı. Ancak saldırganlar kaçmayı başararak polisten kurtuldular. Polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Olay yeri inceleme ekipleri delilleri toplayarak soruşturmayı derinleştirdi.

Nusret Restoranına Silahlı Saldırı: İstanbul Etiler'de Kovalamaca

Geçtiğimiz Ayki Olay

Geçtiğimiz ay da aynı restorana yönelik benzer bir saldırı gerçekleşmişti. Motosikletli saldırganlar tarafından silahlı saldırıya uğrayan restoran, bu kez de benzer bir tehlikeyle karşı karşıya kaldı. Önceki olayda yapılan soruşturma sonucunda toplam 5 şüpheli yakalanmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.