DOLAR 32,2892
EURO 34,6521
ALTIN 2.410,20
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

SDN Teknoloji Haberleri mobil uygulaması yenilendi!

07.05.2018
A+
A-

Favori haberlerinizi, çevrimdışıyken de okuyabileceksiniz!

Hoşunuza giden, favori haberlerinizi her zaman kolayca bulabilecek, ayrıca internetin olmadığı zamanlarda da okuyabileceksiniz. Özellikle metro ve uçak gibi internet bağlantısını kullanamadığımız taşıtlarda da favori haberlerinizi okuyabileceksiniz!

Gece modu

Yenilenen ShiftDelete.Net teknoloji haberleri uygulamasında, artık gece modu da var. Siyah temayla hem haberleri hem de site genelini daha az göz yoracak şekilde kullanabileceksiniz.

Popüler videolar ve haberler

Türkiye’nin en büyük teknoloji sitesi ShiftDelete.Net’in, sadece en popüler video ve haberlerine ulaşabileceğiniz yeni bir sayfa sizler için hazırladık. Bu sayfadan, en popüler konuları ve videoları takip edebileceksiniz.

Yenilenen manşet seçenekleri

Ana sayfadaki içerikleri, yukarıdaki arama butonunun kenarında bulunan simgeye tıklayarak, görünümünü liste yerine tablo sıralamasıyla görüntüleyebileceksiniz. Ayrıca menüdeki içerikleri de video ve haber olacak şekilde de ayırabileceksiniz.

Kullanıcı dostu ve native tasarım

Hem iOS hem de Android için native hazırlanan yeni ShiftDelete.Net uygulaması, hem sistem kaynaklarını az kullanıyor, hem sizden en az izini istiyor, hem de hızlı ve kullanıcı dostu bir deneyimi sizlere sunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.