DOLAR 32,3992
EURO 34,5896
ALTIN 2.386,86
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

SDN ofisinde videoya doğum günü baskını

07.11.2019
A+
A-

SDN’nin kurucusu Hakkı Alkan’ın doğum günün sürpriz bir şekilde kutladık. Hakkı Alkan’ın video çekimi sırasında ona bir sürpriz gerçekleştirdik ve tüm SDN ofisi olarak Hakkı Alkan’ın doğum gününü kutladık. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve video ile sizleri baş başa bırakalım.

Hakkı Alkan’a tavsiyelerimiz

SDN ofisi olarak doğum gününü kutladığımız Hakkı Alkan’a yeni yaşında tavsiyelerde bulunduk. Çalışma arkadaşları olarak samimi tavsiyelerde bulunduk. Videonun sonunda da kendisinden tavsiye istedik ve ofis arkadaşlarımıza tavsiye aldık. SDN ofisi olarak samimi anlarımızı sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bizi YouTube kanalımızdan ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

YouTube kanalımız: http://bit.ly/SDNYouTubeKanali

Instagram hesabımız: http://bit.ly/SDNinstagram

Twitter hesabımız: http://bit.ly/SDNTwitter

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.