DOLAR 32,4511
EURO 34,6482
ALTIN 2.388,73
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Şarkıcı Selen Görgüzel, yüz gerdirme ameliyatı oldu

Şarkıları, dansları ve gündeme dair yaptığı yorumlarla sık sık adından söz ettiren şarkıcı Selen Görgüzel, şimdi de yaptırdığı estetik işlemlerle gündeme geldi. Daha önce gençleşmek için yüzüne sünnet derisinden elde edilen kök hüre tedavisi yaptıran …

23.03.2024
A+
A-

Şarkıları, dansları ve gündeme dair yaptığı yorumlarla sık sık adından söz ettiren şarkıcı Selen Görgüzel, şimdi de yaptırdığı estetik işlemlerle gündeme geldi.

Daha önce gençleşmek için yüzüne sünnet derisinden elde edilen kök hüre tedavisi yaptıran ve anne sütü içen Selen Görgüzel, bu sefer bıçak altına yaptı. Şarkıcı, yüz ve boynunu gerdirip göz kapaklarındaki fazla deriyi aldırdı. Morarmış sargılı yüzünü Instagram hesabından paylaşan ünlü isim “Çok gergin olduğum doğrudur” notunu ekledi.

“ERKEK SPREMİ YÜZE İYİ GELİYOR” DEMİŞTİ

Daha genç görünmek için çeşitli bakımlar yapan Selen Görgüzel, geçtiğimiz haftalarda konuk olduğu bir programda erkek sperminin cilde iyi geldiğini söylemişti. Açıklamalarıyla herkesi şaşkına çeviren isim, “Doktorlar tarafından da onaylanan bir şey bu. Erkek spermi, canlı ve tazeyken yüze sürüldüğünde ciltte lifting etkisi yaratıyor ve cildi besliyor. Evli kadınlar da bu anlamda kocalarını kullanabilirler” demişti.

Haberler.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.