DOLAR 32,3415
EURO 34,7857
ALTIN 2.390,02
BIST 10.250,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Şarjı en fazla dayanan akıllı telefonlar (2020) Şarjı en fazla dışarı giden akıllı telefonlar için yeni bir yazı derledik. Yerinde fiyatları ile dikkat çeken bu…

19.06.2020
A+
A-

Listemizin birincil başında uygun fiyatı ile uyarı çeken realme 6i bulunuyor. Ekranı 6.5 inç büyüklüğünde olan bu telefon, plastik bir mimariye sahip. IPS LCD ekran ve 720 × 1600 çözünürlük eşliğinde hizmet veren Çinli model, orta segment telefonlar arasında yer alıyor.

5000 mAh’lik bir bataryadan beslenen realme 6i, ülkemizde de satılıyor ve gücünü Mediatek Helio G80 işlemcisinden alıyor. 18 Watt seri şarjı ile kullanıcıları memnun etmeye çalışan bu telefon, oyunseverlere de hitap ediyor.

Su damlacıklarına dirençli olan ekranı ile satışa sunulan bu modelde 3.5 mm’lik kulaklık girişi ile microSD kart desteği bulunuyor. 4K görüş kalitesine sahip olmayan bu modelin gerisinde dört adet kamera bulunuyor.

Kendisi hakkında daha artı detaya varmak için daha önce hazırladığımız içeriğe bir göz atabilirsiniz. Bu telefon; 12 saat her tarafında oyunlara, 29 saat her tarafında aramalara, 55 saat boyunca müziklere, 21 saat baştan başa YouTube videolarına ve 20 saat baştan başa Instagram gönderilerine süre ayırabiliyor.

Uygun fiyatlı telefon realme 6i inceleme
Yerinde fiyatlı telefon realme 6i inceleme

Bu videomuzda realme 6i kutu açılışı gerisinde ise realme 6i tahlil ile realme 6i özellikleri neler yakından bakıyoruz.

realme 6i’nin bünyesinde 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı yer alıyor. Son olarak kendisinin, fazla tüketim durumları dıştan, içi ayrıntılarıyla doymuş olan (%100) batarya ile tahammül süresi 180 saat ila 190 saat arası değişiyor.

Samsung Galaxy M30s 

İnternet sitemizde “powerbank gibi telefon” unvanı ile anılan Samsung Galaxy M30s, 6.4 inç büyüklüğünde olan Super AMOLED ekranı ile birlikte piyasaya sürüldü. Bu cihazın ekran çözünürlüğü ise 1080 × 2340 piksel.

Gücünü Exynos 9611 işlemcisinden alan Galaxy M30s, 4K çözünürlük ve 30 FPS eşliğinde video kaydı yapabiliyor. 6000 mAh’lik bir bataryaya sahip olan Güney Kore temsilcisi, 15 Watt süratli sorumluluk desteğinden besleniyor.

Şarjı en çok giden telefonlar

Kendisinin ekranı Full HD bir mimariye sahip. Plastik bir yapı ile üretilen bu cihaz, uygun fiyatı ile de uyarı çekiyor. Kendisi hakkında daha artı bilgiye sahip elde etmek için aşağıdaki incelememize bir göz atabilirsiniz.

4 GB RAM | 64 GB depolama alanı ve 6 GB RAM | 128 GB depolama alanı modelleri ile satışa sunulan Samsung Galaxy M30s, 29 saat boyunca videolara, 49 saat boyunca sesli aramalara ve 131 saat boyunca müziğe zaman ayırabiliyor.

Samsung Galaxy M30s inceleme

Samsung’un yüksek batarya gücü ve 48 Megapiksel kamerası ile öne çıkan yeni akıllı telefonu Samsung Galaxy M30s tahlil videosuyla karşınızdayız. Bakalım Galaxy M30s özellikleri nasıl?

Alınan bilgilere tarafından bu aygıt, içi tamamiyle doldurulan bir pil ile, 120 saat ila 130 saat arasında kesintisiz bir şekilde hizmet verebiliyor. Son olarak kendisinin Türkiye’de de satıldığını belirtelim ve diğer bir telefona geçelim.

Xiaomi Redmi Note 9S

Son günlerde en fazla konuşulan telefonlardan biri olan Xiaomi Redmi Note 9S, Türkiye’de satılan bir başka aygıt olarak karşımıza çıkıyor. Kendisinin 6.67 inç büyüklüğünde olan IPS ekranı, 1080 × 2400 piksel çözünürlük sunuyor.

209 gram ağırlığında olan ve gücünü Qualcomm Snapdragon 720G işlemcisinden bölge Xiaomi Redmi Note 9S, iki seçenek ile birlikte piyasaya sürüldü: 4 GB RAM | 64 GB RAM ve 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı.

Kutusundan 5020 mAh’lik bir pil ile çıkan Çinli model, plastik bir mimariye sahip. Mobil oyunlar ile zaman geçirmeyi sevenlere hitap eden Redmi Note 9S, kameraları ve HDR 10 özelliği ile de dikkat çekiyor.

Bünyesinde NFC teknolojisini barındırmayan bu cihazın Türkiye fiyatı ve diğer özellikleri hakkında daha pozitif data olmak istiyorsanız altında bulunan bağlantı adresine tıklayabilirsiniz. Peki kendisinin sıkıntı ömrü nasıl?

Redmi Note 9S Türkiye fiyatı belirli oldu

Xiaomi’nin daha aşağı markası Redmi, Note serisinin yeni üyelerini geçtiğimiz günlerde tanıttı. Redmi Note 9S fiyatı ve özellikleri resmiyet kazandı.

Oyun ve oyuncu odaklı bir telefon olan Redmi Note 9S, 18 Watt seri şarj teknolojisinden besleniyor. Kendisinin 147 saat baştan başa müziklere, 33 saat baştan başa aramalara, 16 saat baştan başa navigasyon sistemlerine ve 13 saat boyunca oyunlara zaman ayırabildiği de paylaşılan bilgiler aralarında yer alıyor.

Alınan bilgilere kadar kendisinin yük konusundaki genel ortalaması 130 saat ila 140 saat. Bu verinin, her telefonda olduğu gibi, bu telefonda da aşırı başvuru için geçerli olmadığını belirtelim.

1 2 3
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.