DOLAR 32,2625
EURO 34,7700
ALTIN 2.408,69
BIST 10.293,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

realme X3 SuperZoom işlemcisi belli oldu Son günlerde sürekli olarak yeni telefon modelleri ile karşımıza meydana çıkan realme’nin yeni tanıtacağı X3…

23.05.2020
A+
A-

realme, yeni orta üstteki düzey telefon modellerinden biri olacak SuperZoom için Qualcomm‘un geçen yıl ortasında piyasaya çıkardığı Snapdaragon 855 Plus ile karşımıza çıktı.

Qualcomm, geçen sene Snapdragon Amiral Gemisi işlemcisi olan 855‘in performans değerlerini artıran Plus serisiyle karşımıza çıkmıştı. Telefonun daha önce ortaya meydana çıkan AnTuTu sonuçları da Snapdragon 865 işlemcisi kullanmadığı şüphesine niçin olmuştu.

Telefonlarda kamera ayrımını ortadan kaldıran tasarım!

Katlanabilir telefonlar için patenti alınan Xiaomi dönen kamera tasarımı, ön ve arka kamera ayrımını ortadan kaldırıyor. İşte o görüntüler!

Ama realme, X3 SuperZoom işlemcisi konusunda iddialı. Firma zeki telefonun Snapdragon 855 Plus ile alınan en yüksek skora sahip olduğu iddiasında. AnTuTu üzerinde 517,73 puan alan telefon gerçekte de geçen senenin Amiral Gemisi telefonlarından çok daha iyi bir konumda.

Telefonda 120 Hz ekran yenileme olacağı da resmen ortaya çıkmış oldu. Ekran altı parmak izi yerine ise parmak izi sensörü telefonun bağlı tarafına yerleştirilmiş durumda.

realme x3, x3 superzoom, x3 superzoom özellikleri

Telefonun en kayda değer özelliği ise, adında anlaşılacağı üzere 60x‘e değin zoom desteği sunacak olması. Her ne değin öteki özellikleri bütün netleşmemiş olsa da, telefonun 4200 mAh batarya ile gelmesi 30W hızlı sıkıntı desteği sunması da beklentiler aralarında.

Fiyat açısından henüz bir açıklama yapılmayan cihazın özellikleri açısından daha ulaşılabilir bir fiyata sahip olacağı düşünülüyor. Bilhassa fiyat performans açısından pazarda manâlı yere sahip olan realme, salı günü SuperZoom ile bir sürpriz yapabilir.

Peki siz ne düşünüyorsunuz,  X3 SuperZoom özellikleri ile aslında de Amiral Gemisi telefonlara kafa tutabilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.