DOLAR 32,3072
EURO 34,6552
ALTIN 2.409,24
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Şanslı bir takipçimizle İngiltere’ye gidiyoruz!

06.09.2018
A+
A-

Bir takipçimizi de alıp Huawei’nin lansmanına, yeni ürünleri yerinde görmeye gidiyoruz. Huawei’nin en yeni modelleri ve global lansmanın heyecanını kaçırmamak için yapmanız gerekenler oldukça basit!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri dünyanın her yerinden takip eden ShiftDelete.Net ekibi olarak, takipçilerimize harika bir haberimiz var. Huawei’nin heyecan dolu, merakla beklenen etkinliğini, bu sefer bir takipçimizle yerinde izleyeceğiz.

Üstelik, tüm masraflar da bize ait olacak. Yapmanız gerekenler de oldukça basit.

16 Ekim’de Londra’da gerçekleşecek olan Huawei’nin lansmanını yerinde izleyeceğiz. Huawei yetkililerinden aldığımız izinle beraber, sınırlı sayıda kişinin katılacağı bu tanıtımda, takipçimiz de bizimle olacak.

Seçilecek olan kişi, hem heyecan dolu o atmosferi yerinde izleyecek hem de olan bitenlerin yayınlanacağı vLog’da yer alacak.

Bizimle seyahat edecek kişi olmak için yapmanız gerekenler oldukça basit. 

Teknolojiye olan tutkunu ve hayallerini anlatan bir video çek #SeninleMümkün etiketi ile Instagram ve YouTube kanalında paylaş

Son olarak da;

Video linkini ve iletişim bilgilerini buradaki forma tıklayarak doldurun!

En son teknolojik gelişmeleri ve takipçilerimiz için sürpriz duyuruları kaçırmamak için, ShiftDelete.Net hesaplarını takip etmeyi unutmayın!

ShiftDelete.Net YouTube hesabı
ShiftDelete.Net Instagram hesabı
ShiftDelete.Net Facebook hesabı
ShiftDelete.Net Twitter hesabı

Önemli Hatırlatma: Seyahat edecek takipçimizin;

En az 6 ay geçerli pasaportu ve seyahat engeli bulunmaması 18 Ekim 2018’e kadar geçerli İngiltere vizesi olması 18 yaşından büyük olması 15-17 Ekim tarihleri arasında yurtdışı seyahat uygunluğu bulunması gerekmektedir.

Seçim işlemini, bu duyurudan 1 hafta sonra, yani 13 Eylül 2018’de websitemiz ve sosyal medya kanallarımız üzerinden gerçekleştireceğiz.

Yükleniyor…

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.