Şanlıurfa’da Hastane Acilinde Saldırı: Doktor ve Güvenlik Görevlisi Yaralandı
Şanlıurfa’da hastane acilinde saldırı: doktor ve güvenlik görevlisi yaralandı. Olayla ilgili detaylar ve gelişmeler için haberimizi okuyun.
Şanlıurfa Valiliği, hastane acilinde meydana gelen saldırı olayıyla ilgili önemli gelişmeleri kamuoyuyla paylaştı. Olay sırasında, saldırganın hastanedeki doktor ve güvenlik görevlisine yönelik gerçekleştirdiği saldırı sonucu iki kişi yaralanmıştı. Hızlı ve etkili çalışmalar neticesinde, saldırgan kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
Valilikten yapılan resmi açıklamada, olayın detaylarına değinildi. Saat 18.00 civarında Balıklıgöl Devlet Hastanesi acil servisinde yaşanan bu üzücü saldırı sırasında, saldırgan önce özel güvenlik görevlisine, ardından bir doktora saldırmış ve kesici aletle yaralamıştır. Saldırganın olay yerinden uzaklaşması üzerine güvenlik güçleri devreye girdi ve yapılan kapsamlı çalışmalar sonucunda, suç aletiyle birlikte şüpheli İ.H.K. kısa sürede yakalanmıştır.
Yaralanan personellerimizin sağlık durumu iyi olup, her ikisinin de hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Valilik açıklamasında, “Her iki personelimize de acil şifalar diliyoruz ve bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz” ifadesi yer aldı.
Sağlık Durumu ve Yorumlar
Öte yandan, hastanede tedavi gören doktor İsmail A. ile ilgili olarak, Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Hikmet Başak hastaneyi ziyaret etti. Ziyarette, doktorun sağlık durumunun iyi olduğu ve geçmiş olsun dileklerini ilettiği bilgisi paylaşıldı. Bu olay, toplumda sağlık çalışanlarına yönelik artan saldırı vakalarına dikkat çekmiş ve kamuoyunda büyük bir üzüntüyle karşılanmıştır.